Asus S510UA-BQ423, laptop elegant cu i5-8250U și SSD mare

Laptopul Asus S510UA-BQ423 e unul dintre numeroasele variante care au un finisaj auriu și noul Core i5 Kaby Lake R – 8250U. E și normal ca la un așa preț să vi se ofere un SSD și nu unul oarecare, ci unul de tip M.2. Acesta e o plăcuță foarte rapidă și compactă care va înlocui varianta clasică. Cu alte cuvinte, oferă doar avantaje și nu văd de ce nu v-ar plăcea că doar nu aveți nevoie de un buget enorm. Această serie e un exemplu foarte bun că pot există laptopuri compacte și cu un ecran decent, adică nu foarte mic.

Acesta arată ca și restul chiar dacă componentele sunt diferite, însă această serie oferă și o variantă argintie dar nu e la fel de elegantă ca cea aurie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noul i5 poate fi folosit și pentru sarcini mai grele cum sunt jocurile 3D, doar că lucrează la o frecvență ceva mai mică pentru a oferi o autonomie mai mare. Placa video e cea integrată care e prezentă pe procesor și modelul diferă în funcție de generație. La acesta e varianta UHD care poate rula fără probleme conținut media de calitate superioară, că doar are un ecran FullHD.

Mai sunt și alte serii care au acel tip de ecran sau chiar unul mai avansat dacă îl folosiți pentru jocuri (refresh mare).

Păreri pro și contra

Nu toate vin cu tastatură iluminată, însă pe acesta o veți găsi și cred că va fi de folos când lucrați pe el. Cititor de amprentă e o noutate pentru laptopurile office și simplifică autentificarea, puteți spune adio parolei. Chiar dacă nu are multe porturi, aveți toate tipurile: USB 2.0, USB 3.1, USB 3.1 tip C, HDMI și slot pentru card. E un gadget elegant care a fost construit pentru a rula Windows 10 și driverele compatibile sunt doar pentru această versiune.

Asus S510UA-BQ423 poate fi confundat ușor cu un ultrabook deoarece e subțire și ușor, iar ecranul e NanoEdge (margini înguste). Ultrabookurile actuale sunt foarte subțiri doar că prețurile sunt de două ori mai mari, motiv pentru care laptopurile ca cel de sus sunt mult mai ok.

Te-ar mai putea interesa