Asus S510UA-BQ202, laptop office cu i5

Cel mai bun laptop office e acest Asus S510UA-BQ202, deoarece are cel mai bun procesor, mediu de stocare și suficientă memorie RAM. Un laptop se mișcă decent chiar și cu un Core i5, dacă restul componentelor sunt corespunzătoare (mă refer în special la SSD). Cele mai bune SSD-uri pentru laptopuri sunt cel de tip M.2, iar acestea sunt niște plăcuțe compacte care pot fi instalate doar pe anumite plăci de bază. Cel mai bine e să luați un laptop cu acele componente deoarece upgrade-urile unui laptop sunt limitate și poate că nu vreți să umblați prin el.

Sunt disponibile multe laptopuri din seria S, doar că nu toate sunt la fel, de aceea și prețurile pot să difere.  Dacă alegeți un model ca și acesta pentru taskuri zilnice, performanțele sunt pe măsură și veți beneficia și de o tastatură iluminată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e un model office, veți putea viziona orice tip de conținut media deoarece are o placă video integrată de tip GMA HD 620. Deci puteți reda filme 1080p de pe internet sau chiar să-l folosiți ca un media player împreună cu un televizor. Finisajul mat e foarte important la ecran deoarece împiedică reflexia luminii.

Există și câteva modele cu placă video dedicată NVIDIA, dacă considerați că aveți nevoie de ea. Prețurile acelor modele sunt puțin mai mari, dar depinde și de mediul de stocare instalat deoarece SSD-urile sunt mult mai scumpe, în special cele de tip M.2.

Păreri pro și contra

E chiar ușor de transportat datorită greutății sale și dimensiunilor reduse. Carcasa aparține unui model cu ecran de 14 inci, doar că la acesta ecranul de 15.6 inci ajunge aproape până în margini – Nano Edge. Acest tip de ecran va fi tot mai popular, că doar așa sunt tendințele.

Asus S510UA-BQ202 poate fi următorul laptop dacă nu vreți un model de gaming în același buget. Merită să optați pentru un laptop atât de compact și jocurile le puteți încerca pe o consolă (jocurile sunt mai optimizate pentru a le rula la detalii maxime).

Te-ar mai putea interesa