Asus S510UA-BQ1221T, laptop cu memorie Intel Optane 16GB M.2

Asus S510UA-BQ1221T poate fi folosit atât acasă cât și la locul de muncă pentru că are un hardware avansat și o portabilitate de luat în considerare. Nu e un ultrabook pentru că nu e chiar atât de subțire cum sunt cele Zenbook, însă e mult mai diferit decât laptopul convențional. Veți vedea un ecran mai mare pentru o construcție atât de compactă (display de 15.6 inci pe o carcasă de laptop de 14 inci). Acest ecran poartă denumirea de NanoEdge și oferă caracteristic foarte bune pentru cei interesați de gama de culori.

Un laptop cu Windows 10 preinstalat poate fi folosit imediat după achiziție și vă poate ajuta să economisiți niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul acesta are componente foarte bune – i5-8250U, memorie de 8GB, SSHD de 1TB, și chiar dacă are doar o placă video integrată, voi veți putea viziona conținut media. Un astfel de laptop nu e construit pentru gaming sau aplicații profesionale, e mai mult unul office/business.

Sunt prezente multe tipuri de porturi USB pentru a putea conecta un mouse, un stick sau oricare alt periferic, dar sunt prezente și tehnologii fără fir ca bluetooth 4.1 și WiFi ac. Laptopul nu are conectivitatea LAN și dacă chiar veți fi nevoiți să folosiți doar un cablu de rețea, atunci luați în calcul adaptorul USB 3.0 – LAN.

Păreri pro și contra

Acesta e mult mai diferit decât restul pentru că se folosește de o memorie Intel Optane. E vorba de un mediu de stocare de tip SSHD, adică aveți capacitatea unui hard disc clasic și totul va porni mai rapid (aproape ca și cum ați avea un SSD). Observ că tot mai multe modele oferă tastatură iluminată, astfel puteți lucra pe el în orice condiții. Altele oferă chiar și cititor de amprentă, dar nu știu cât de util poate fi pentru unii.

Laptopul de sus Asus S510UA-BQ1221T e doar un bun exemplu că în acest preț puteți găsi un ultraportabil performant. Eu consider că are un ecran suficient de mare pentru a putea lucra pe el, iar dacă sunteți de altă părere, conectorul HDMI oferă posibilitatea conectării unui monitor sau televizor.

Te-ar mai putea interesa