Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S500CA-CJ006H

Asus S500CA-CJ006H e un nou VivoBook cu ecran senzitiv de 15.6 inci pe care Windows 8 rulează fără probleme. Nici nu costă prea mult în condițiile în care are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar printre dotări se numără procesor i7-3517U, SSD și Windows 8.
Intră în categoria laptopurilor multimedia datorită procesorului foarte puternic, dar poate fi utilizat cu succes și la jocuri. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la portabilitatea sa deoarece are o masă de puțin peste două kilograme, iar bateria ține mult (5-6 ore) deoarece e una Litiu Polymer cu 3 celule care are e de 44 Wh.

Aspect

Ecranul senzitiv vă ajută când jucați jocuri gen Angry Birds ori la o mai bună manevrare a interfeței Metro care e prezentă în noul OS de la MS. Designul e unul caracteristic noii generații de laptopuri de la acest brand, iar acest lucru poate fi observat din imaginile de alături.

Capabilitățile touch

Capabilitățile touch

Deschis

Deschis

Caracteristici tehnice

Modelul acesta de S500CA-CJ006H vine cu un procesor i7-3517U care e unul cu voltaj scăzut care are două nuclee și 4 threads. Acest cip are integrat și GPU-ul care e unul Intel HD (seria 4000, adică unul dintre cele mai tari modele de la Intel). Să nu credeți că e unul slab deoarece poate rula și unele jocuri de ultimă generație fără probleme… dar laptopul nu e unul de jocuri, așa că nu vă recomand să-l suprasolicitați.
Vine cu o multitudine de porturi printre care aș enumera USB3, USB2, VGA, HDMI și bluetooth. Datorită HDMI și VGA o să puteți conecta un ecran extern pentru a vedea filmele la calitate Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe USB-uri (3 la număr); raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu ce e mai nou pe piață în materie de componente; să bine pe partea de portabilitate deoarece nu e greu, iar bateria ține mult; garanția standard e de 2 ani, dar o puteți mări la mai mult dacă simțiți nevoia.
Contra: ecranul nu are rezoluție Full HD.

Concluzie

Dacă ești o persoană în continuă mișcare și ai nevoie de un laptop solid care să te însoțească la diferite prezentări atunci cred că acest model ar fi unul ideal pentru tine. E performant și arată destul de bine, lucru care poate fi văzut din pozele de mai sus, dar și din preview-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu