Asus S430FA-EB046T, laptop cu i7-8565U Whiskey Lake

Asus S430FA-EB046T e un laptop ultraportabil pentru cei interesați și de ceva foarte rapid. Procesorul ce echipează acest laptop e unul i7 din seria Wiskey Lake. E un model al anului 2019 cu o greutate redusă de 1,4 kilograme şi o baterie care ține mult (de la 5 ore în sus).

Modelul acest vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, e portabil şi foarte fiabil. Toate laptopurile celor de la Asus sunt unele care beneficiază de fiabilitate excelentă.


Păreri pro şi contra

Modelul Asus S430FA-EB046T e unul care înglobează un procesor i7-8565U cu patru nuclee. Acesta nu e doar foarte performant, ci are voltaj scăzut aşa încât bateria să ţină cât mai mult. Nu vine cu cip grafic dedicat, ci cu unul integrat de la Intel, mai exact e virba despre Intel UHD 620.
Memoria RAM este una mai mult decât suficientă deoarece vorbim despre 16GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD cu o capacitate de 512GB.
Ecranul său e unul foarte clar cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi cu strat anti-glare (anti-orbire) aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa.
Pe partea de siguranţă acest model e dotat cu cititor de amprente, iar în acest fel sunteţi siguri că nimeni nu vă va accesa laptopul fără permisiunea dvs.
Un alt aspect pozitiv e faptul că acest notebook ultraportabil are tastatură iluminată, acest lucru făcând utilizarea pe timp de noapte mai ușoară.
Pe partea de porturi are 4 USB-uri, hdmi, wireless ac şi bluetooth 4.2.
Pe partea de software acest model are Windows preinstalat, mai exact Windows 10. Eu recomand acest sistem de operare deoarece e sigur, arată bine şi rapid. Dacă nu vă place acest sistem atunci puteţi instala altceva de pe un stick USB.
Din păcate nu are tastatură numerică, dar tastele numerice sunt pe partea de sus a tastaturii… pentru contabili ori persoane care folosesc numere destul de des.

Concluzii

Dacă vă doriţi un laptop care să fie la zi cu tehnologia şi care să facă faţă sarcinilor şi peste 5-6 ani atunci acest acest model din seria S430 ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa