Asus S430FA-EB009T, model verde cu i5-8265U

Asus S430FA-EB009T e un laptop de generaţie nouă dotat cu procesor i5, SSD şi cu Windows 10 preinstalat. E un model care excelează la capitolul aspect cât şi performanţe (deoarece are procesor i5 quad core).

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual. Din poza de alături se poate vedea că e un model de culoare verde. Această culoare fiind prezentă peste tot, adică e verde complet.


Păreri pro şi contra

Dacă vă interesează un laptop rapid atunci modelul Asus S430FA-EB009T ar fi recomandarea mea deoarece are procesor i5 Whiskey Lake model 8265U. În diverse sarcini acesta e ajutat de cipul grafic Intel UHD model 620.
Ecranul laptopului e unul de 14 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, iar din cauza aceasta toate filmele se vor vedea foarte bine, fără pierdere de detalii. pentru a nu vă deranja la ochi are Eye Care, adică o caracteristică legată de lumina albastră, mai exact care o filtrează.
Are o multitudine de porturi printre cre se numără 4 USB-uri, HDMI, wireless ac şi bluetooth.
Portabilitatea acestui model e una bună din moment ce vorbim despre un model cu o greutate redusă de 1,4kg şi o baterie car ţine de la 4 ore în sus.
Nişte dotări premium ar fi tastatura iluminată şi senzorul de amprentă. În felul acesta aveţi posibilitatea să securizaţi laptopul în cel mai modern şi simplu mod posibil.
Foarte util e faptul că vine cu Windows 10, iar acest lucru ajută la posibilitatea accesării rapide a diverselor informaţii.
Stă bine şi la capitolul memorie deoarece vorbim despre stocare pe SSD de 256 giga şi memorie RAM de 8GB (se pot pune până la 12 giga, dar nu mai are slot de memorie liber).

Un astfel de model premium e o alternativă la ultrabook-uri deoarece împrumută toate lucrurile bune de la acestea. Fiabilitatea e una foarte bună întrucât e realizat din componente moderne, iar brandul producător e prezent pe piaţă de mult timp.