Asus S430FA-EB007T, ultraportabil cu i5 şi Windows 10

Asus S430FA-EB007T e un laptop de generaţie nouă cu procesor i5-8265U din seria Whiskey Lake. E un model care se integrează perfect în categoria office-multimedia şi de aceea o să beneficiaţi de performanţe peste medie.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care are o portabilitate extrem de bună, aspect de nota 10 şi multiple facilităţi legate de ergonomie şi securitate.


Păreri pro şi contra

Un laptop precum Asus S430FA-EB007T are o greutate scăzută de 1,4 kilograme, iar din cauza aceasta putem spune că are o portabilitate foarte bună. De asemenea trebuie menţionat că bateria ţine mai mult de 5 ore… în funcţie de ce faceţi pe laptop.
Pentru securitatea datelor dvs. acest notebook are cititor de amprentă.
Iar, pentru ca totul să fie uşor de folosit/ergonomic are tastatură iluminată, balama Ergolift, ecran cu strat anti-glare şi Eye Care.Acest tip de balama are rolul de a ridica laptopul pentru o ventilaţie mai bună precum şi pentru unghiuri de vizualizare mai bune. Despre caracteristica anti-glare putem spune că ajută ca lumna să nu se reflecte de pe suprafaţa ecranului.
Putem aprecia numărul mare de porturi deoarece vorbim despre 4 USB, 1 HDMI, wireless ac, bluetooth şi altele.
Stă bine la partea de memorie RAM deoarece are 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de 256GB pe SSD.
Ecranul acestui model e unul de 14 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, iar în felul acesta avem parte de un model care poate reda fidel diverse filme sau conţinut multimedia.
La capitolul sistem de operare acesta se prezintă bine având Windows 10. În acest el nu trebuie să vă pierdeţi timpul cu instalarea altui sistem de operare.

În opinia mea un astfel de model din seria S430FA se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv pentru sarcini multimedia, office sau business.
Fiabilitatea unui astfel de laptop e foarte bună, mai ales că vorbim despre un model de la brandul Asus.
Lipsa unităţii optice nu este un dezavantaj întrucât puteţi instala diverse aplicaţii de pe net ori de pe sick-uri USB.

Te-ar mai putea interesa