Asus S430FA-EB003T, laptop cu design metalic

Ultraportabilul Asus S430FA-EB003T are o tastatură similară cu cea de pe seria N de la același brand și care poate fi iluminată pentru a putea lucra în orice condiții. Sunt și modele cu ecran mai generos dacă vă gândiți la un spațiu de lucru mai mare și poate că nu vă place foarte mult să lucrați pe PC. Laptopul e mult mai compact și ușor de transportat, în special că are numai 1.4 kg. Pe lateral avem poziționate cam toate porturile importante și puteți ajunge ușor la ele, plus că nu vor deranja atunci când folosiți un mouse. Nu puteau fi puse toate pe stânga pentru că laptopul e subțire.

Noua generație înlocuiește cu succes anterioara deoarece aduce un design nou atrăgător și componente noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un procesor Whiskey Lake e perfect pentru uz office pentru că oferă 4 nuclee și o placă video performantă. Dacă vă gândiți la aplicații 3D sau jocuri, atunci ar trebuie să alegeți un laptop mai mare și cu placă grafică dedicată.

Ecranul nu e un IPS cum am văzut pe anumite laptopuri de gaming, însă are specificații tehnice foarte bune dacă ne rezumăm strict la uz office că doar e NanoEdge. Laptopul arată cam ca și un model de 13 inci, doar că la acesta avem un ecran care ajunge aproape până în margini.

Păreri pro și contra

Componentele sunt excelente și nu veți simți nevoia să-l upgradați, poate mai multă memoria RAM ar fi perfectă. Noile modele oferă un design interesant, când deschideți capacul laptopul se ridică puțin pentru ca aerul să circule și pe sub el. Această caracteristică e utilă pe toate seriile, în special cele de gaming cu design compact. Dotările sunt excelente pe această generație și mulți utilizatori le vor aprecia.

Asus S430FA-EB003T e echipat cu cititor de amprentă pentru a vă autentifica mai ușor și sigur, iar acesta e poziționat în touchpad unde e la vede și ușor de accesat. Deci, puteți să vă luați gândul de parola de autentificare, pentru că acum e mult mai ușor.

Te-ar mai putea interesa