Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S410UA-EB943T, ultraportabil cu Windows 10 S

Acest ultraportabil Asus S410UA-EB943T e o alegere cu ecran destul de mare chiar dacă are o construcție destul de compactă și se datorează faptului că are un ecran de tip NanoEdge cu margini subțiri. Are un preț foarte bun pentru ce oferă însă consider că puteau pune ceva mai multă memorie RAM – 8GB, pentru multitasking ajută destul de mult. Chiar dacă nu are un hard disc spațios, poate că nu obișnuiți să stocați foarte multe pe el. Sunt destul de multe servicii de stocare în cloud pentru fișiere media.

Acesta arată cam la fel ca și variantele de 15 inci, doar că are un hardware mai accesibil și dimensiuni mai reduse. În general, laptopurile mai compacte sunt mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componentele acestui gadget sunt următoarele: procesor Core i3-7020U, placă video HD Graphics 620, memorie RAM de 4GB și SSD modest. Nu ar fi avut sens o placă video dedicată pe o așa serie pentru că nu are un sistem de răcire cu două coolere cum e la seriile TUF. Acest laptop suportă cel mult 12GB RAM, însă eu vă recomand să faceți îmbunătățiri doar când simțiți nevoia.

Chiar dacă un laptop e subțire, veți observa că sunt prezente cele mai utile porturi. Finisajul e unul atrăgător deoarece e vorba de o culoare metalizată, touchpadul e mare, iar tastele sunt mari și cu suficient spațiu între ele.

Păreri pro și contra

Această serie oferă o construcție solidă, dar și dotările sunt un punct foarte. Avem cititor de amprentă pentru autentificare mai simplă, tastatură iluminată, Windows 10 preinstalat, bluetooth, WiFi ac, USB tip C și altele. Varianta Windows 10 S e special concepută pentru studenți și nu numai, iar dacă nu vă place o puteți înlocui cu alta cu ajutorul unui stick USB. La acesta ecranul Full HD și nu HD, astfel veți vedea fiecare detaliu și scrisul e foarte clar.

Asus S410UA-EB943T e echipat cu difuzoare de 4W care oferă o sonorizare bună și nu mai trebuie să conectați un sistem audio suplimentar. Oferă chiar și o durata de viață bună în modul economic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu