Asus S406UA-BM031T, laptop cu Core i7 și SSD

Ultrabookul Asus S406UA-BM031T arată bine și nu costă foarte mult comparabil cu cele de la alte branduri. Bineînțeles, nu e vorba de o serie precum Zenbook care costă ceva mai mult pentru că oferă un design mult mai subțire și cam același hardware. Cu alte cuvinte, deosebirea majoră o vom vedea la construcție și la materialele folosite. Dacă vreți un ecran mai mare, optați pentru seria S510 carea arată destul de bine. Cel de jos are un finisaj auriu care e tot mia prezent pe noile gadgeturi, alături de cel argintiu.

E mult mai portabil decât cele de 15 inci, iar din acest punct de vedere aș putea spune că un ultraportabil decent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e prezentă pe multe laptopuri, dar nu o veți găsi într-o carcasă atât de compactă ca cea de jos și la un așa preț. mai trebuie menționat că are un ecran foarte generos și cu o imagine 1080p. Nu aveți nevoie de noul Coffee Lake deoarece acela e conceput pentru jocuri sau alte sarcini mai dificile.

Pe acesta avem suficientă memorie RAM și nu cred că are sens să upgradați la mai mult. Doar un laptop conceput pentru jocuri ar avea nevoie de minim 16GB pentru anumite jocuri au astfel de cerințe hardware. Windows 10 e singurul sistem de operare care îl puteți folosi la ora actuală și e recomandat să fie actualizat.

Păreri pro și contra

E vorba de un laptop modern cu cel mai nou i7 de pe piață, iar în loc de hard disc avem un SSD spațios care ajută laptopul să pornească mai rapid. Chiar dacă e un laptop ultraportabil, vine cu o mulțime de dotări utile pentru ca să nu mai aveți nevoie de un alt laptop sau desktop. Tastatura iluminată nu o veți găsi pe orice laptop și poate fi activată oricând condițiile de luminozitatea nu sunt satisfăcătoare.

Asus S406UA-BM031T are un touchpad generos pentru a ușura folosirea Windowsului, în caz că nu aveți sau nu puteți folosi un mouse. Productivitatea crește cu un mouse și puteți folosi unul fără fir că doar nu vă veți juca jocuri.

Te-ar mai putea interesa