Asus S406UA-BM024T, laptop cu display NanoEdge

Laptopul Asus S406UA-BM024T arată la fel ca și S510 doar că e puțin mai mic, iar la interior veți găsi componente ceva mai accesibile dar performanțele office sunt incredibile. Ambele serii Vivobook au fot lansate anul acesta, adică fac parte din aceeași generație  și prezintă: o construcție metalică, ecran NanoEdge (raportul ecran/carcasă e mai mare), portabilitate superioară (sunt ca și ultrabookurile), componente de ultimă generație și multe altele. Chiar îmi place cum arată modelul auriu și e ceva mai deschis la culoare decât cel argintiu din poza de jos sau clipul de la final.

Modelul de jos e pe argintiu, dar și pe auriu arată bine și cred că iasă ceva mai mult în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această serie oferă procesoare Kaby Lake, un ecran FullHD cu unghiuri de vizualizare bune, memorie LPDDR3 și un SSD pe măsură. Pentru navigare web, redare media și aplicații office nu e nevoie de mai mult. Calitatea conținutului trebuie să fie 1080p dacă vreți să vă bucurați de detalii, că doar ecranul are o rezoluție FHD. Tot mai multe laptopuri au ecrane FHD, dar depinde și ce panel oferă (IPS e cel mai bun).

Chiar dacă e subțire, laptopul oferă numeroase porturi iar cel HDMI e de tip micro, deci pentru a conecta un televizor e nevoie de un cablu ceva mai special. Puteți conecta și periferice wireless că doar are tehnologie bluetooth.

Păreri pro și contra

Din nume reiese faptul că are Windows 10 (terminația T), iar o variantă fără software e ceva mai accesibilă. Chiar dacă un laptop nu are unitate DVD, puteți să vă folosiți de o memorie USB 3.0 pentru instalarea (cu un SSD transferul datelor e rapid). Oferta de laptopuri se schimbă destul de rapid și s-ar putea să apară chiar și alte variante.

Asus S406UA-BM024T e un laptop cu greutate de numai 1.2 kg, adică e pe jumătate cât un laptop clasic. Consider că prețul e justificat că doar e precum un ultrabook și am pus o prezentare să vedeți cât e de subțire și ce fel de ecran are.

Te-ar mai putea interesa