Asus S406UA-BM012T, laptop mic cu cititor de amprentă

Laptopul Asus S406UA-BM012T e un model premium deoarece are o construcție din aluminiu, un display Nano Edge (margini înguste), cititor de amprentă, Windows 10, tastatură iluminată și componente performante din generații recente. Seria Vivobook S14 oferă și variante pe gri metalizat, dar nu cred că are mare importanță culoarea. Oricum, seamănă destul de mult cu seriile S410 și S510 de la același brand dar în toate cele trei cazuri nu sunt prezente unitate DVD, tastatură numerică și anumite porturi. Sunt oferite strict dotările de care aveți nevoie și mi-ar dori ca tot mai multe serii să fie așa.

Eu consider că tastatura iluminată e foarte importantă dacă îl folosiți la locul de muncă, deoarece tastatura e mult mai vizibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încetul cu încetul, laptopurile office devin tot mai performante deoarece producătorii vor să ofere și soluții de gaming 4K. Nu sunt astfel de laptopuri la prețuri decente, dar laptopurile oferă mult mai multă performanță pentru un buget puțin mai mare. Chiar nu văd de ce nu v-ar plăcea un Core i5-8250U. Acesta se mișcă excelent cu un SSD M2 și nu e nevoie de o memorie RAM chiar atât de avansată (DDR4), că doar e un laptop office/multimedia.

Multitaskingul e decent cu o memorie RAM de 8 GB și totul pornește aproape instant. Pot spune că acesta e un ultrabook accesibil care vi-l puteți face cadou.

Păreri pro și contra

Noua generație de procesoare Kaby Lake R e mult mai performantă deoarece au fost introduse față de generație precedentă: 2 nuclee, 4 threaduri, o placă video nouă și frecvențe de lucru diferite. Chiar și seria de 15.6 inci e portabilă, doar că aceasta e și mai ușoară – 1.2 kg. Autentificare e mai simplă și sigură cu un cititor de amprentă, iar acesta e poziționat inteligent – în touchpad. Tot mai multe smartphone-uri au această dotare, dar nu sunteți obligați să o folosiți.

Asus S406UA-BM012T e doar un exemplu, voi puteți încerca și variante fără sistem de operare care costă ceva mai puțin. laptopul arată foarte bine și dacă nu l-ați văzut, atunci puteți reda clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa