Asus S400CA-CA021H

Asus S400CA-CA021H vine ca o alternativă mai puternică la S400CA-CA006H și are niște componente de top care-l recomandă. Acestea sunt procesorul i7, SSD-ul și memoria RAM standard de 4 giga. Nici nu costă prea mult deoarece îl puteți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».
E foarte bun pentru sarcini multimedia, iar dacă nu știați deja, acest S400 e un Asus VivoBook cu ecran senzitiv și Windows 8. 😉 Astfel, puteți utiliza cel mai nou Windows la capacitate maximă datorită ecranului senzitiv. Foarte interesant de folosit e la jocuri gen Angry Birds sau altele care sunt oarecum interactive.

Poze

Din pozele de alături se poate vedea că arată foarte mult precum modelul S56. Ecranul e unul de 14 inci și având rezoluție HD+ o să-l puteți folosi cu succes la vizionarea oricărui tip de filme, iar cipul grafic Intel HD Graphics o să vă ajute la acest lucru. Această dimensiune a ecranului are un oarecare impact asupra portabilității deoarece greutatea e de puțin sub două kilograme. Se poate vedea că are un touchpad mare, dar nu poate ține pasul cu un mouse Microsoft RVF-00014.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Laptopul Asus VivoBook S400CA-CA021H intră în subcategoria ultrabook deoarece are o greutate mică de 1,8 kilograme, unitate optică lipsă, portabilitate ridicată și performanțe superioare. Performanțele sunt datorită procesorului i7 3517U, memoriei RAM suficiente și GPU-ului capabil care e integrat în procesorul celor de la Intel.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; memoria RAM poate fi mărită la maxim 8GB în condițiile în care are doar un slot; vine cu porturi de ultim[ generație cum ar fi USB 3, HDMI, bluetooth 4 și VGA; vine cu SSD, pe lângă HDD, și asta înseamnă că programele o să pornească mai rapid (dacă spațiul nu e suficient atunci puteți alege un HDD portabil WD My Passport Edge WDBK6Z5000ATT, 500GB); vine cu Win 8 preinstalat și astfel scăpați de stresul instalării sistemului și a driverelor corespunzătoare; bateria ține mult chiar dacă are doar 3 celule.
Contra: ecranul e unul de tip glare, nu e Full HD, iar tastatura nu e iluminată.

Concluzie

Cu acest model cei de la Asus ne dovedesc că țin pasul cu tendințele deoarece OS-ul celor de la MS a fost lansat de curând și uite că ei au lansat un laptop unic ca funcționalitate și arhitectură care să fie optim pentru el. Din clipul de alături se poate vedea cum arată și ce poate cu aproximație, iar despre utilizare trebuie spus că nu e deloc greu de folosit.

Te-ar mai putea interesa