Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S400CA-CA006H

Asus VivoBook S400 e un nou model de notebook de la Asus și față de seriile S56 și K56 are ecran touch. Astfel, o să poți folosi la capacitate maximă Windows 8, deoarece după cum știți Win 8 e un sistem de operare special optimizat pentru tablete. Modelul Asus S400CA-CA006H vine cu i5-3317U, 4GB memorie RAM, HDD și SSD, și din această cauză cred că e candidatul excelent în cazul în care doriți un laptop de tip office. Nici nu costă prea mult deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar portabilitatea sa e maximă. Datorită prețului mic eu cred că ar fi recomandat să vă luați și un maus optic MS RVF-00014, iar dacă nu aveți un ruter atunci puteți opta pentru un Asus RT-N10LX.

Poze

Acest laptop S400CA-CA006H e unul cu ecran de 14 inci, iar rezoluția lui e de tip HD+ fiind excelent pentru vizionarea filmelor. Având cip grafic Intel HD Graphics 4000, laptopul va putea reda chiar și filme 1080p, iar conectând PC-ul al un TV o să puteți vedea filmele mai mari.

Din față

Din lateral

Specificaţii tehnice

Asus ne-a obișnuit cu laptopuri de top, iar acest S400CA e un astfel de laptop. Vine cu procesor i5 de tip Ivy Bridge, iar SSD-ul de 24 giga o să vă accelereze simțitor aplicațiile. Jocurile vor rula decent, dar trebuie știut că e mai mult un laptop office-multimedia și nu unul de gaming.
Pe partea de memorie are doar 4GB, dar la nevoie puteți pune maxim 8. Problema e că are doar un slot de memorie, deci va trebui să înlocuiți memoria de 4 cu una de 8.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu sistem de operare; ecranul e touch ceea ce înseamnă că Win va putea fi utilizat la potențial maxim; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun și nu se poate comenta nimic negativ referitor la el; greutatea e una mică de sub două kilograme; vine cu cele mai populare și utile porturi cum ar fi bluetooth 4, VGA, USB 3 și HDMI; autonomia e una ridicată în ciuda faptului că bateria are doar 3 celule.
Contra: ecranul nu e Full HD. Nu are tastatură numerică, dar asta nu știu dacă pentru dvs. ar fi un minus.

Concluzie

Dacă ești pasionat de noul Windows și vrei să-l folosești la potențial maxim atunci îți recomand un astfel de PC deoarece are ecran cu suport touch. De acest lucru vă puteți convinge din preview-ul de alături, iar despre utilizarea laptopului trebuie spus că nu e deloc complicată și dacă nu doriți atunci nu trebuie neaparat să-i folosiți ecranul pe post de touchscreen.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu