Asus S400CA-CA002H

Actualizare 24.03.2013:
Prețul acestui S400CA-CA002H a scăzut la 2999 lei, iar de restul de bani poți lua un maus MS RVF-00014 în formă de arc sau un router RT-N13U de la Asus.

Articolul din 11.11.2012
Asus S400CA-CA002H e un ultrabook foarte bun care vine cu un ecran de 14 inci cu rezoluție HD+ și capabilitate touch. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare și despre care pot spune că mă surprinde. O să te poți juca și jocuri, dar numai de tip browser based deoarece cipul grafic e unul integrat și nu vine cu propria sa memorie video.

Poze

Laptopul VivoBook S400CA-CA002H e unul care arată foarte bine și despre acest lucru vă puteți da seama din pozele de alături. Fiind un model de 14 inci nu are tastatură chiar dacă așa se vede din poze. În pozele de alături e un model de 15 inci și de aceea confuzia (că ar avea tastatură numerică în partea dreaptă), dar sper că acest lucru nu vă induce în eroare.

Asus S56CM XX070D 1
Din față
Asus S56CM XX070D 2
Din lateral

Specificaţii tehnice

Modelul S400 e unul de tip VivoBook și face parte din gama accesibilă cu ecran senzitiv și Win 8 preinstalat. Procesorul i3-3217U e unul foarte bun și o să vă ajute să executați cele mai uzuale sarcini foarte rapid. Dacă sunteți pasionați de filmele 1080p atunci trebuie știut că le puteți rula decent, chiar și acele clipuri de pe Youtube care sunt la calitate 720p și 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte bun; caracteristicile sunt de top în cazul în care vrei un laptop office ori de tip business; are SSD care-ți va accelera pornirea aplicațiilor gen Adobe Photoshop; dacă vi se pare că memoria RAM de 4 giga e prea puțină pentru dumneavoastră atunci ar trebui știut că o puteți mări până la 8GB, însă există doar un slot; portabilitatea e extrem de bună deoarece greutatea e de sub două kilograme, iar bateria care are 3 celule ține mult.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei să fi în tendințe atunci un astfel de notebook ar fi numai bun deoarece are ecran mare care te va ajuta la utilizarea mai eficientă a interfeței metro. În trecut mă plângeam de laptopurile care veneau cu Win 8 că nu au ecran tactil, iar acesta având acest suport e foarte bun. Despre utilizare se poate spune că e foarte simplă și nu sunteți obligați la folosirea ecranului deoarece are tastatură. Despre cum arată laptopul cu aproximație se poate vedea din clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa