Asus S330UA-EY027T, laptop de 13 inci cu greutate redusă

Asus S330UA-EY027T e un laptop compact și complet pentru cei interesați de ceva nou. E un model al anului 2019 care pe lângă lucrurile amintite mai sus are și o ergonomie deosebită.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model VivoBook S13 al anului acesta care nu doar că e superb dar are și o fiabilitate excelentă. Ecranul e unul ok de 13 inci, dar există și modele cu ecrane de 15.


Păreri pro și contra

Modelul S330UA-EY027T de la Asus are un procesor nou, mai exact i5 Kaby Lake R model 8250U cu patru nuclee.
Ecranul laptopului e unul de 13,3 inci cu rezoluție FHD și cu panel de calitate.
Pentru ca să vedeți tastele pe timp de noapte acest model are tastatură iluminată, iar acest lucru e un mare avantaj pe partea de ergonomie.
Memoria RAM a acestui model e de GB, iar pentru stocare se folosește de 256GB pe SSD. În opinia mea nu e nevoie de mai mult, nici pe partea de RAMi și nici pe partea de stocare.
Cipul grafic e unul de la Intel, fiind integrat în procesor, iar din această cauză bateria o să țină mai mult.
Portabilitatea e ok din moment ce bateria ține vreo 4-5 ore, iar greutatea laptopului e de 1,2 kilograme.
Pentru siguranța datelor dvs. acest notebook are cititor de amprentă, iar în felul acesta logarea se poate face pe bază de amprentă.
Sistemul de operare preinstalat pe dispozitiv e Windows 10, acesta fiind un sistem foarte popular și ușor de folosit.
La capitolul conectivitate are cele mai importante porturi cum ar fi 3 USB-uri, HDMI, cititor de carduri și wireless ac. Pentru cei interesați în a conecta un mouse fără fir acest laptop are și bluetooth 4.2.
Un singur dezavantaj ar fi faptul că nu are tastatură numerică în partea dreaptă.

Concluzii

Acest notebook PC e unul foarte avansat din toate punctele de vedere, iar din această cauză e perfect pentru sarcini multimedia, dar și business.

Te-ar mai putea interesa