Asus S330FA-EY010T, model cu i7-8565U şi Windows 10

Dacă vă interesează un laptop performant şi cu o portabilitate extrem de bună atunci modelul Asus S330FA-EY010T ar fi recomandarea mea. Ca să vă faceţi o idee despre portabilitate vă zic că are o greutate de doar 1,2 kilograme. Având procesor i7-8565U acest model e unul recomandat pentru sarcini multimedia şi business, iar prezenţa Windows 10 ajută la posibilitatea utilizării sale imediate.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine aspectiv şi funcţional. Din poza de alături puteţi vedea că modelul acesta are un design unic şi foarte plăcut având o culoare uşor aurie (Icicle Gold).


Păreri pro şi contra

Asus S330FA-EY010T e un model complet deoarece are tastatură iluminată, senzor de amprentă şi sistem de operare preinstalat. În acest fel aveţi parte de ergonomie, siguranţă şi acces instant la documente/informaţie.
E dotat cu un procesor Whiskey Lake model i7-8565U care are 4 nuclee şi cip grafic Intel. E un procesor foarte performant şi care are un consum scăzut de curent deoarece bateria poate să ţină mai mult de 5 ore… în funcţie de ce faceţi pe el. Producătorul menţionează o durată de 12 ore care poate fi atinsă în anumite condiţii
Din păcate nu are cip grafic cu memorie dedicată, dar nici nu aveţi nevoie de aşa ceva pentru că e vorba despre un laptop business la care importantă e portabilitatea şi performanţa.
Din păcate nu are unitate optică (DVD), dar acest lucru nu e neaparat necesar din moment ce are sistemul de operare preinstalat.

Pe piaţă există notebook-uri de la alte branduri, dar acesta e unul pe care îl recomand întrucât are fiabilitate crescută. I se poate face upgrade la memorie, adică la RAM şi stocare, dar acest lucru nu e neaparat necesar întrucât are 8GB memorie RAM şi stocare pe SSD de 256GB.
Despre brandul Asus trebuie menţionat că e unul premium şi e cunoscut pe piaţă pentru produsele sale de calitate şi în special pentru laptopurile office şi de gaming.