Asus S15 S510UQ-BQ483, ultrabook performant cu i7-8550U

Ultrabookul Asus S510UQ-BQ483 e unul dintre cele mai accesibile soluții și cu performanțe ridicate. Nu sunt multe laptopuri atât de compacte cu noul i7 Kaby Lake R – model 8550U. Acesta e apreciat chiar și de cei pasionați de jocuri, deoarece e un Quad Core excelent care se descurcă bine în cele mai multe situații. Pot fi și modele pe gri, dar finisajul nu prea are importanță că și așa e unul metalizat. Indiferent de culoare, dotările standard sunt aceleași însă pot fi și câteva dotări mai speciale care vă pot fi de folos (exemplu: tastatura iluminată).

E vorba de un model mai scump deoarece are cel mai avansat procesor office, dar și restul configurației impresionează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot spune că face parte din segmentul multimedia cu o astfel de configurație și puteți încerca chiar și jocuri 3D, dacă vă plac. Conținutul video se vede excelent pe acesta deoarece are un panou care poate reda un număr mare de culori și unghiurile de vizibilitate sunt generoase.

Ca toate laptopurile vin doar cu 2 sloturi de memorie RAM, deoarece sunt plăcuțe destul de mari la ora actuală, iar una de 8GB poate fi de ajuns în cele mia multe situații. Datorită ecranului NanoEdge de 15.6 inci construcția laptopului a scăzut semnificativ, în sensul că poate fi comparată cu cea e unui model de 14 inci (marginile ecranului sunt mai mici) și greutatea sa e de numai 1.7 kg.

Păreri pro și contra

Acesta e echipat cu o placă video decentă, însă există și variante mai superioare – GeForce MX150. Astfel de laptopuri nu au componente care să consume multă baterie, motiv pentru nu degajă multă căldură. Deci sistemul de răcire e inexistent, adică nu are nici o aerisire dar nici nu ar avea nevoie.

Asus S510UQ-BQ483 are cele mai folositoare dotări, motiv pentru care poate înlocui cu succes un desktop sau laptop clasic. Chiar dacă e un model premium, nu a fost introdus Windows 10 pe acesta pentru a fi mai accesibil. Indiferent pentru care model al acestei serii veți alege, veți face o alegere foarte bună.

Lasă un comentariu