Asus RT-N56U

Acest router wireless Asus RT-N56U este cel mai rapid router wireless. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » deci este mai mult o soluţie pentru firme, pentru maniaci ori cunoscători. Un router obişnuit costă unde va pe la 100 de lei şi mulţi nu înţeleg cu ce este mai bun Asus RT-N56U. Poate că suportă mult mai multe conexiuni decât un router obişnuit? Adevărul e că viteza Internetului depinde și de ISP, iar un router normal nu poate transfera wireless mai mult de 3 mega pe secundă pe când acest Asus RT-N56U este mult mai capabil.

Poze

Acasă
Conexiuni

Specificaţii tehnice

Acest router wireless Asus RT-N56U de tip Dual-Band cu USB suportă cel ami rapid standard fără fir, adică standardul N. Are patru porturi LAN de tip 10/100/100. Mai are şi două USB-uri.
Pe partea de securitate are filtrare pachet IP, MAC, key URL, port, WPA 1 şi 2 – Enterprise, 64/128-bit WEP, Firewall NAT şi SP1, WPS, WPA 1 şi 2-PSK. Managementul este unul de tip web based, iar protocoloalele care le suportă sunt: L2TP, IP static, PPTP, Automatic IP, PPPoE (MPPE).
Iniţial am scris că suportă standardul N, dar trebuie să ştiţi că suportă şi b/g.
Acest router are memorie flash ROM de 8 mega, memorie NCRAM de 128, o greutate de 330 grame şi trebuie să ştiţi că operează simultan pe 2,4 şi 5 gigahertz, are trei antene interne pentru operare pe 5 giga şi diuă pentru operare pe 2,4 giga.

Minusuri şi plusuri

Ca minus ar fi faptul că are un preţ cam, de vreo 7 ori mai mare ca al unui ruter obişnuit.
Ca plus ar fi faptul că este printre singurele rutăre care rutează cei 100 de mega ai RDS-ului sau orice alt furnizor de internet aveţi.

Concluzie

Routerul Asus RT-N56U este cel mai rapid router wireless şi de aceea merită nota 5 din 5, deşi nu-l prea ajută preţul.
Dacă aveți internet de mare viteză atunci acest router vă va fi de folos, dar dacă aveți internet de la RTC (Romtelecom) atunci mai mult ca sigur că nu veți avea nevoie de un router așa de performant ca acesta.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Asus RT-N56U”

  1. Un router ca cel de mai sus poate transfera wireless la o viteză mult mai bună pe când un router de 100 de lei transmite wireless până la 3-4 mega pe secundă.

Comentariile sunt închise.