Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RT-N12-D1

Asus RT-N12-D1 e un router wireless nou și accesibil. face parte din modelele care vin cu design deosebit (finisaj pe negru în carouri). Deasemenea e un model cu rată de transfer mare și ofer un semnal bun datorită celor 2 antene. Nu e un router de dimensiuni mari, deci nu va ocupa mult spațiu pe birou sau oriunde l-ați pune. Există modele similare care sunt deja pe piață, însă vă recomand unul cu firmware mai nou și nu cred că are rost să faceți o investiție prea mare pentru un model scump. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Chiar dacă antenele sunt detașabile, vă recomand să le montați pe amândouă pentru a avea un semnal excelent. Vine cu toate accesoriile necesare în pachet iar în clipul de la final e prezentat acest model și cum poate fi setat.

Așa arată

Așa arată

Specificații tehnice

Are un standard 802.11 n care e tipic routerelor noi. Ca și porturi prezintă 4 porturi LAN și un WAN. În partea din spate se observă mufa de alimentare și butonul de reset. Pe partea de securitate prezintă: WEP 64/128 bit, WPA, WPA2 și WPS. Din poza de sus se observă că e vorba de antene de 5 dBi, mai precis, sunt două incluse. Frecvența e de 2.4 GHz, rata de transfer e de 300 Mbps și nu are nici un port USB. Se observă e mult mai performant decât un router obișnuit, însă dacă nu aveți o conectivitate mare la internet, puteți alege și un router mai ieftin. Însă pentru locuințele mai mari, ar fi indicat un router cu semnal bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor de setat (dacă vi se pare greu atunci vă recomand să vizionați clipul de jos), rată de transfer destul de bună, semnal bun și design elegant.

Minusuri: nimic într-un așa preț.

Concluzie

Acest Asus RT-N12-D1 e o alegere bună dacă nu aveți pretenții mari, dar vă doriți un model ușor de setat și de calitate. E numai bun dacă sunteți o persoană în pas cu tehnologiile, adică aveți un laptop, tabletă ori smartphone. Datorită unui router wireless nu mai trebuie să trageți cabluri prin casă pentru avea internet ci doar să porniți routerul, iar dispozitivul se va conecta la el fără probleme. În clipul de jos vă sunt explicate câteva noțiuni și cum ați putea să-l instalați la voi acasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu