Asus ROG Zephyrus S GX701GVR, model de 17 inci

Laptopul Asus ROG Zephyrus S GX701GVR e ceva mai mare decât restul, având un ecran de 17.3 inci. Din pozele de prezentare ați zice că are un ecran de 15 inci pentru că marginile ecranului sunt foarte subțiri, iar construcția laptopului a scăzut. Răcirea componentelor se face atât de eficient pentru că laptopul se ridică puțin atunci când deschideți ecranul. Astfel, aerul circulă mai bine pe sub laptop și nu e nevoie de un cooling stand.

Din poza de jos se vede că are designul classic cu tastatura în partea de joc și touchpad/numpad în dreapta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acest laptop găsim un procesor avansat cu 6 nuclee, suficientă memorie RAM, unul dintre cele mia mari SSD-uri, o placă video RTX cu rezultate foarte bune. Mai că nici nu veți simți nevoia unei plăci video mai performante, dar depinde și de jocurile care le încercați pentru că nu toate sunt optimizate.

Laptopurile de gaming au un design diferit de restul pentru că se ține cont de răcire, plăcere în utilizare și altele. Producătorul vă oferă și software licențiat, adică este preinstalat Windows 10 , acesta fiind cea mai bună versiune de pe piață pentru că oferă drivere compatibile (ar mai fi și versiunea 10 Pro).

Păreri pro și contra

Ecranul e foarte important, motiv pentru care producătorul a pus un IPS cu refresh de 240Hz și un timp de răspuns de numai 3 ms. Cu un așa laptop nu o să vi se facă dor de un PC, pentru că are un hardware avansat, multe porturi, tehnologii avansate la diverse capitole, un display modern și portabilitatea e un alt punct foarte. Variantele de 15 inci sunt mai accesibile dar nu oferă aceeași experiență pentru că imaginea e mai mică. Nu e nevoie de mai mult pentru că nu stați foarte departe de el, iar investiții nu sunt necesare pentru că aveți un hardware avansat.

Asus GX701GVR are o greutate scăzută pentru un laptop de gaming cu ecran generos, dar trebuie să luăm în calcul ce hardware oferă și că are un sistem de răcire de ultimă generație.

Te-ar mai putea interesa