Asus ROG Zephyrus S GX502GV, laptop cu ecran de 3ms

Asus ROG Zephyrus S GX502GV reprezintă una dintre cele mai bune variante care le puteți alege datorită ecranului 240Hz și placa video este una de tip RTX. E vorba de modelul GX502GV-AZ072T care impresionează la toate capitolele, dar mai sunt și variante cu ecran de 17 inci. Laptopul e portabil și mic, iar la interior avem componente avansate care vor fi de folos când vă jucați jocuri sau folosiți diverse aplicații.

Dispayul impresionează destul de mult dar cred că ar fi impresionat la fel de mult dacă ar fi fost doar de 144Hz, pentru că diferențele nu sunt vizibile, însă timpul de răspuns mic e important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent cel mai bun Core i7 – varianta cu 6 nuclee, placă grafică RTX 2060, 32GB RAM și un SSD rapid. Acestea fac o combinație excelentă și veți obține rezultate foarte bune în jocuri. Mă refer atât de detalii mai bune cât și la fps-uri mai multe. Ecranul IPS e perfect pentru cei care vor să încerce chiar și jocuri competitive deoarece are o rată de refresh generoasă. Poate că nu avem un ecran mare dar aveți posibilitatea să folosiți ieșire video dacă aveți un cablu HDMI 2.0 și un televizor 4K.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e un punct foarte, dar și dotările sunt foarte bune și nu veți mai avea nevoie de PC. Portul HDMI permite conectarea unui televizor 4K deoarece e vorba de versiunea 2.0, iar filmele pot fi vizionate pe un ecran mult mai generos. Noile plăci video RTX sunt ideale pentru gaming și puteți alege setări suplimentare pentru scene mult mai realiste (Ray Tracing). Chiar dacă mai sunt alte modele care arată cam la fel, la interior lucrurile stau mai bine și am menționat mai sus ce componente avem.

Acel model Asus GX502GV e pe placul multor gameri înrăiți și nu necesită nici o investiție ulterioară pentru că oferă mult spațiu, dar și o memorie RAM mare. Autonomia nu e un punct foarte pentru acest model dar nici pentru restul laptopurilor de gaming, dar depinde și de stilul fiecăruia.

Te-ar mai putea interesa