Asus ROG Zephyrus M15 GU502LW, laptop cu i7-10750H şi RTX 2070

Asus ROG Zephyrus M15 GU502LW e un laptop premium de gaming care vine cu ecran 4K (GU502LW-HC032T) sau FHD (GU502LW-AZ044T). procesorul cu care e echipat e un i7-10750H six core, iar placa video e o RTX 2070 Max-Q cu 8GB memorie video.
Pentru a putea fi utilizat din prima clipă acest laptop are Windows preinstalat, iar în felul acesta nu vă bateţi capul cu instalarea sistemului de operare.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se va descurca de minune în orice situaţie.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus ROG Zephyrus M15 GU502LW are şi o portabilitate foarte bună întrucât greutatea e de 1,9 kg, iar bateria ţine vreo 4-6 ore în funcţie de cum folosiţi laptopul.
Pe partea de conectivitate şi porturi are 4 porturi USB, HDMI 2.0, bluetooth, LAN Gigabit şi wireless ax.
Unele caracteristici depind de variantă, dar în general are 16GB memorie RAM şi stocarea se realizează pe un SSD de 1TB.
Ecranul e unul foarte bun de 15,6 inci cu rezoluţie FHD/UHD, iar panelul e IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare.
Din caracteristicile de mai sus se poate vedea că e mult mia bun decât un laptop de gaming obişnuit, însă şi preţul e unul pe măsură.

De final pot spune că acest model e unul foarte performant şi va fi suficient în cazul în care vă doriţi să realizaţi sarcini complexe pe el.
Precum alte laptopuri de jocuri de la Asus şi acesta are tastatură iluminată RGB, dar în plus are şi Aura Sync.
Laptopul e o combinaţie între laptop de jocuri şi ultrabook, iar producătorul menţionează că răcirea e una bună cu 6 heatpipe-uri şi ventilatoare n-Blade.
În opinia mea răcirea se va vedea pe timpul utilizătii deoarece fiecare om e diferit şi va solicita în feluri diferite acest laptop.

Te-ar mai putea interesa