Asus ROG Zephyrus M GU502GU, laptop cu GTX 1660Ti

Laptopurile Asus ROG Zephyrus M GU502GU sunt ceva mai accesibile decât cele din generația precedentă deoarece avem un hardware mai de buget și aici mă refer la grafică. Avem placa video GTX 1660Ti care e foarte bună deoarece oferă un scor de performanță apropiat de cel al modelului GTX 1070. Nu e nevoie să aveți cel mai scump laptop dacă nu vă jucați cine știe de titluri și nu vă doriți detalii maxime ci doar un număr de minim 40-60 fps-uri.

Prețul diferă în funcție de modelul ales și poate că vă doriți fără Windows, însă un lucru e cert, aveți nevoie de cei 16GB de RAM pentru multe jocuri. Un laptop de tip office se descurcă foarte bine cu 8GB, însă când vine vorba de sarcini mai grele, e bine să fiți pregătiți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Variantele disponibile sunt: GU502GU-ES001, GU502GU-ES082T și GU502GU-ES082. Diferențele dintre ele sunt foarte puține și le-am menționat mai sus, însă eu cred că merită să luați în calcul o astfel de serie. Ecranul e unul dintre cele mai bune pentru că e vorba de un IPS și jocurile se vor vedea foarte clar, fără blur.

Această serie e doar una dintre multele variante care le puteți alege, dar mai sunt și cele TUF care au o construcție diferită. Cel de sus are o portabilitate ceva mai bună și cred că veți aprecia ceva mai mult designul său, iar sistemul de răcire e cel mai avansat.

Păreri pro și contra

Designul cu margini subțiri chiar atrage priviri și dimensiunile carcasei scad și ele fără să afecteze performanțele (mă refer la răcire). Tastatura e iluminată pe diverse culori și poartă de numirea de RGB, însă cred că la un moment dat vă veți plictisi de această facilitate și veți seta o singură culoare. Jocurile vor rula foarte bine pe aceasta pentru că vorbim de o placă video de generație nouă.

Modelul Asus GU502GU e înlocuitorul perfect pentru vechiul PC deoarece are numeroase porturi USB, HDMI 2.0, WiFi Dual Band, un ecran cu refresh 144 Hz și SSD mare.

Te-ar mai putea interesa