ASUS ROG Zephyrus G15 GA502IU, laptop cu procesor pe 7 nm – Ryzen 7 4800HS

Laptopul din imagine se numește ASUS GA502IU și face parte din seria Zephyrus G15, adică are o diagonală satisfăcătoare și tastatura nu e înghesuită. Îi lipsește tastatura numerică deoarece are un design foarte compact și ecran cu margini subțiri. La interior vedem cele mai avansate componente, dar și dotări de top. Bineînțeles, nu e vorba de un laptop de top, dar nici nu ar avea sens să cheltuiți mai mult dacă placa video GTX 1660 Ti e de ajuns pentru jocurile preferate (poate că nu le jucați la detalii maxime).

Are un design modern și care îmi place, iar prețul e unul foarte bun ținând cont că avem un procesor Octa Core pe 7 nm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele de laptopuri au plăci video integrate, dar tot e nevoie de variante dedicate pentru un plus de performanță. Plăcile video integrate au și ele un rol foarte important (autonomia mai mare în modul office).

Chiar dacă nu e la fel de mare ca și un PC, veți avea numeroase porturi pentru o conectivitate mai bună. Pentru acesta aș recomanda o pereche de căști sau niște boxe deoarece boxele integrate nu au o putere foarte mare.

Păreri pro și contra

Ecranul iasă destul de bine în evidență cu acele margini foarte subțiri, iar specificațiile sale sunt foarte bune – refresh 144 Hz, rezoluție 1080p, panel IPS. Imaginea va fi una clară indiferent de conținutul ales și detaliile sunt numeroase. Chiar dacă pare mic, acesta are o greutate de 2.1 kg deoarece are un sistem de răcire mai bun decât cel care e prezent pe variante simple. Spațiul de stocare e satisfăcător și viteze de transfer foarte bune că doar e un SSD modern. Cu o memorie de 16GB, veți putea face multitasking, adică se pot rula mai multe aplicații simultan. Poate vă gândiți să conectați un monitor pentru mai mult spațiu de lucru.

ASUS ROG Zephyrus G15 GA502IU are un preț bun și se datorează procesorului AMD, care e și foarte performant. Are un scor de performanță impresionant și nu-l veți găsi pe orice laptop(doar pe cele de gaming).

Te-ar mai putea interesa