Asus ROG Strix SCAR III G731GV, laptop de gaming cu keystone

Asus ROG Strix SCAR III G731GV oferă un hardware avansat care acesta e și principalul motiv pentru care l-ați alege. Avem cel mai nou Core i7 pentru gaming, grafică RTX, SSD mare și multe altele. Bineînțeles, e loc de îmbunătățiri și eu mă gândeam doar la memorie și poate un SSD în plus. Poate că vă plac și luminile RGB de la această serie nouă, iar Aura Sync cred că e o soluție perfectă pentru un laptop pentru jocuri.

Modelul din imagine e unul ideal pentru gaming și arată foarte bine în realitate, iar ecranul de 17 inci e evident doar din numele seriei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Acesta se numește G731GV-EV040 și are un preț corect pentru ce oferă și din câte observ, ecranul joacă un rol destul de important. Avem un IPS de 144 Hz , iar rata de refresh e menționată pe ramă, iar cu G Sync se ajustează refreshul în funcție de fps-urile din jocuri. Aveți nevoie de un așa refresh doar în jocurile competitive unde imaginea se schimbă brusc. Un laptop de 17 inci nu e un compromis pentru că oferă o imagine suficient de mare, e satisfăcător chiar și pentru cei care au avut anterior un PC. Portabilitatea e un plus considerabil, plus că ocupă foarte puțin spațiu pe birou.

Păreri pro și contra

Componentele instalare sunt potrivite pentru cât costă și poate că nici nu vă doriți mai mult, însă eu aș mai lua în considerare încă 8GB RAM. Vedem un sistem audio puternic pe acesta în caz că doriți să ascultați muzică sau poate nu vă plac căștile. Asus oferă o soluție compactă și sunt necesare puține periferice pentru acesta. Multe jocuri rulează mai bine cu 16GB RAM și chiar nu are sens să vă gândiți la 32GB cum am văzut pe anumite laptopuri.

Varianta de sus, Asus ROG G731GV, oferă o caracteristică diferită sau în plus față de alte laptopuri similare, iar aceasta se numește Keystone. Aceasta e o soluție de protecție a datelor personale și o găsiți doar pe laptopurile acestui brand.

Te-ar mai putea interesa