Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ROG Strix SCAR III G531GV, laptop cu i7-9750H şi RTX 2060

Asus ROG Strix SCAR III G531GV e un laptop de generaţie nouă cu componente care fac ca orice sarcină complexă/solicitantă să fie un fleac. Aceste componente sunt procesorul i7 six core model i7-9750H şi placa video Ray Tracing RTX 2060. Un astfel de laptop are şi o portabilitate bună deoarece vorbim despre o greutate de 2,5kg în condiţiile în care e un laptop de gaming.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care vizual e de nota 10. Pe partea vizuală trebuie menţionat că acest laptop e unul cu tastatură RGB şi cu iluminare ROG Aura Sync. Din poza de alături puteţi vedea că are un aspect nou uşor schimbat.


Păreri pro şi contra

Asus ROG Strix SCAR III G531GV e disponibil în mai multe configuraţii (G531GV-AZ294 cu SSD şi hard şi G531GV-AZ249 doar cu SSD). Capacitatea Solid State-ului e de 512 şi în felul acesta o să aveţi suficient spaţiu cât şi viteză de acces foarte bună.
Cea mai importantă componentă a unui astfel de dispozitiv e procesorul, iar în cazul acestui model vorbim despre un procesor i7-9750H cu şase nuclee, motiv pentru care scoate 13531 puncte pe cpubenchmark.
În jocuri e foarte importantă şi placa video, iar din această cauză avem cip grafic RTX 2060 cu 6GB memorie video.
Nu stă rău nici la partea de memorie RAM întrucât are 16GB din 32 cât e capacitatea maximă. E vorba despre memorie RAM DDR4 la frecvenţă 2666 MHz.
La capitolul porturi stă destul de bine întrucât vorbim despre HDMI, bluetooth, 4 porturi USB, LAN şi wireless ac.
Ceva deosebit e ecranul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD, panel IPS şi rată de refresh de 240Hz. Este un ecran foarte rapid, timpul de răspuns fiind de 3ms.

Dacă sunteţi interesaţi de un laptop care să se descurce la jocuri ori sarcini solicitante atunci acest model ar fi recomandarea mea. Lucruri care acest model le are şi nu le vei găsi la alte laptopuri e touchpad-ul futuristic care înlocuieşte numpad-ul, dispozitivul de securitate Keystone şi altele.
Am uitat să specific că acest laptop nu are webcam, dar poate fi montat în cazul în care aveţi nevoie de aşa ceva.