Asus RoG Strix Scar II GL504GM-ES040, notebook pentru jocuri competitive

Asus RoG Strix Scar II GL504GM-ES040 e un laptop pentru cei interesați de ceva puternic și capabil în price sarcină/joc.
Nu doar e dotat cu procesor i7 six core, dar are și cip grafic GTX 1060 care este peste GTX 1050 Ti.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar spre deosebire de seria TUF are un aspect diferit, tastatură cu iluminare RGB și componente diferite (mai performante).


Avantaje

Modelul Asus GL504GM-ES040 face parte din seria ROG Strix Scar II care e destinată jocurilor competitive unde trebuie să fi rapid. Din această cauză nu doar procesorul e rapid, ci și ecranul. Acesta e unul de 144HZ, în condițiile în care are panel IPS și rezoluție FHD.
Memoria e una de 16GB RAM tip DDR4, iar spațiul de stocare e de 1TB pentru HDD și 128 GB pentru SSD.
La jocuri s eva dovedi foarte bună placa video GTX 1060 cu 6GB RAM tip GDDR5.
Un astfel de laptop e bun și la sarcini profesionale deoarece are o multitudine de porturi printre care aș aminti HDMI, 4 USB-uri, Mini DisplayPort și altele.
Pentru conectarea la net avem la dispoziție LAN Gigabit și wireless ac 2×2.

Dezavantaje

Laptopul nu e dotat cu Windows, dar acesta poate fi instalat de pe un stick USB 3.0 sau un DVD portabil.
Portabilitatea e una decentă cu o greutate de circa 2,4kg și o baterie care poate să țină 3-4 ore.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un desktop replacement ori de un laptop foarte puternic la jocuri, sarcini multimedia sau editare video atunci acest Asus RoG Strix Scar II GL504GM-ES040 ar fi recomandarea mea. Există și alte variante, dar acesta e una dintre cele mai bune întrucât cei de la Asus se pricep la laptopuri de jocuri.
În opinia mea acest laptop nu are nevoie de niciun upgrade deoarece are componente la maxim. Mai exact memoria RAM e mai mult decât suficientă, procesorul are 6 nuclee, iar spațiul e suficient.

Te-ar mai putea interesa