Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ROG Strix Scar GL503GE-EN117, laptop cu i5-8300H și ecran de 120Hz

Un laptop Asus ROG Strix Scar GL503GE-EN117 e recomandarea mea pentru cei interesați de un notebook PC pentru jocuri ori sarcini solicitante. Din aceste motive are un procesor quad core din generația Coffee Lake, cip grafic GTX Titanium și un ecran cu 120Hz și timp de răspuns de 3ms.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Din imaginea de alături se poate vedea că acest laptop e unul cu o construcție solidă și cu tastatură care are iluminare RGB tip AURA.


Păreri pro și contra

Modelul Asus GL503GE-EN117 vine cu procesor i5-8300H care vine ca un predecesor al lui i5-7300HQ. Are tot 4 nuclee, dar performanțe superioare. Dacă vreți ceva cu procesor i7 atunci aveți aici o alternativă cu acest procesor și cu ecran mai mare.
Ca placă video are GTX 1050 Ti, fiind vorba despre o placă video mai mult decât decentă în jocuri.
Ecranul acestui Rog e unul de 15 inci cu rezoluție 1080p, 120Hz și 3ms. În felul acesta laptopul de față e unul care afișează o imagine de foarte bună calitate.
Pe partea de portabilitate totul e ok deoarece vorbim despre o greutate de 2,6 kilograme, iar bateria ține 3-4 ore… maxim.
Nu stă rău nici la porturi și conectică întrucât are bluetooth 5, wireless ac 2×2, LAN Gigabit, 4 porturi USB și altele.
Memoria RAM maximă a laptopului e de 32GB, având instalați 8GB tip DDR4 2666 Mhz. Iar, stocarea e una care se realizează pe HDD și SSD. Eu recomand ca instalarea sistemului de operare să se facă pe SSD.

Concluzie

Dacă vă interesează un laptop pentru jocuri ori un desktop replacement atunci acest model ar fi recomandarea mea. Laptopurile de la Asus sunt foarte bune, având două ventilatoare pentru răcire, iar din această cauză nu se vor încălzi prea tare.
Am văzut că unii întreabă despre temperaturi și de aceea trebuie spus că un procesor mobil o să funcționeze la temperaturi mai ridicate decât unul desktop. E ceva normal.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu