ASUS ROG Strix SCAR 17 G732LW, laptop avansat și compact

Laptopul din imaginea de jos e unul puțin mai special și are un nume ceva mai lung – ASUS ROG Strix SCAR 17 G732LW. Nu e vorba de o serie nouă, ci e o generație mai nouă care oferă niște caracteristici mai moi și componente de ultimă generație. Nu veți mai simți nevoia unui PC deoarece acum aveți un laptop la fel de performant, iar perifericele nu mai sunt necesare. Bineînțeles, un mouse tot e necesar pentru că nu puteți juca cu acel touchpad.

Poate că are un preț cam piperat, însă veți vedea cel mai bun sistem de răcire, cele mai bune difuzoare, cea mai bună tastatură și multe alte dotări interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E instalat procesorul Core i7 10875H, care suportă memorie de până la 3200 MHz și capacitatea de 16GB e de ajuns pentru cele mai multe jocuri. Placa video e foarte importantă când vreți să jucați cele mai noi titluri la detalii maxime, iar cea instalată permite opțiunea de Ray Tracing din setările jocurilor (efecte cu detalii mai realiste). Dacă călătoriți des și vreți un rucsac bun pentru el, acest brand oferă o serie de rucsacuri TUF ideale pentru variante de 17 inci. Singurul sistem de operare care poate fi ales pentru acest laptop e Windows 10.

Păreri pro și contra

E echipat cu cele mai bune porturi, WiFi ax, difuzoare de 8.4W, microfoane duale, ecran 144 Hz și multe altele. Noile laptopuri de 17 inci pot fi confundate cu vechile model e 15 inci datorită mărimii, însă când deschideți ecranul veți vedea că aveți unul care ajunge până în margini. Actualul SSD e unul rapid dar și spațios, iar dacă vreți să țineți filme și muzică pe laptop, ați putea alege un hard extern care poate fi conectat la televizor. Cu siguranță, acest laptop nu se adresează oricui datorită bugetului, însă e o investiție bună dacă doriți un laptop care să-l folosiți mulți ani.

Modelul de sus ASUS G732LW nu are cea mai mică greutate însă veți fi mulțumiți de performanțe. Veți putea juca multe ore fără întreruperi deoarece noul sistem de răcire își face bine treaba.

Te-ar mai putea interesa