Asus ROG Strix Scar 17 G732LV, laptop cu i7-10875H octa core

Asus ROG Strix Scar 17 G732LV e un laptop foarte performant care poate fi utilizat pentru jocuri ori pe post de desktop replacement.
Pe lângă performanţele foarte bune acest model are şi o răcire exemplară reprezentată de două ventilatoare N-Blade. (În funcţie de ce faceţi pe laptop s-ar putea să fie nevoie şi de un cooling pad.)

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se va descurca formidabil în sarcini foarte solicitante gen aplicaţii CAD, editări video sau jocuri noi.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus ROG Strix Scar 17 G732LV model G732LV-EV037 vine cu o configuraţie foarte bună întrucât procesorul e unul octa core, stocarea e în RAID, iar cipul grafic e cu tehnologie RTX.
Procesorul i7-10875H scoate 15900 puncte la benchmark, iar din această cauză poate fi considerat unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piaţă.
În jocuri procesorul mai sus menţionat e ajutat de memoria RAM 8GB şi de placa video RTX 2060 6GB. Probabil că ar fi fost bună o capacitate de memorie de 16GB, maximul suportat fiind 32GB.
Stocarea se realizează pe două SSD-uri de 512GB fiecare, acestea fiind legate în RAID pentru un surplus de performanţă.
Fiind un laptop nou acesta vine cu wireless ax (versiunea 6) şi ecran cu refresh de 144Hz, adică cele mai noi tehnologii. Ar mai trebui adăugat că diagonala ecranului e una de 17,3 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS.
Portabilitatea sa e una bună deoarece are o greutate de 2,9kg, iar bateria e una cu 4 celule care poate să ţină vreo 4 ore.
Pe partea de porturi are HDMI, 4 porturi USB şi LAN Gigabit.

Per ansamblu acest notebook PC e pentru cei care vor mai mult de la un laptop şi vor să aleagă un model de la un brand cunoscut. Asus e specializat în laptopuri de gaming prin seriile Rog, Tuf şi derivatele acestora.

Te-ar mai putea interesa