ASUS ROG Strix SCAR 15 G532LW, laptop de gaming compact

Un laptop de gaming cu un design plăcut e acest Asus G532LW care e un ROG Strix SCAR de 15 inci și se vede din poze că prezintă iluminare RGB și un ecran cu margini foarte mici. Sunt câteva configurații care mi se par destul de interesante, doar că nu se adresează oricui deoarece laptopurile au prețuri ușor piperate. Voi decideți dacă merită să alegeți această serie sau poate alta de la Asus. De cele mai multe ori nu sunt necesare componente foarte avansate pentru ce veți juca sau poate nici aplicațiile nu cer cel mai avansat CPU de pe piață.

Mai sunt și alte subserii care arată ca și aceasta și oferă aceleași dotări, doar că numite componente nu sunt prezente. Depinde și cât sunteți dispuși să cheltuiți pe un laptop, dar varianta de jos chiar nu mai necesită nici o investiție și poate fi folosit mulți ani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are memorie RAM la frecvență foarte bună, un SSD mare și rapid de tip M2. Datorită cererii mari, laptopurile au avansat destul de mult în ultimii ani și desktopurile nu mai reprezintă opțiuni atât de avantajoase. Îmi place că s-a renunțat la unitatea optică, dar și la hard discuri. Astfel, s-a făcut loc pentru un hardware nou și e loc chiar și pentru o mulțime de porturi.

Păreri pro și contra

Sistemul audio al laptopului are o putere bună pentru ascultat muzică – 8.4 W, iar pentru jocuri folosiți căști cu microfon. Oferă unul dintre cele mai avansate display-uri de pe piață, rata de refresh fiind excelentă. Oricum, nu se vede diferența dintre acesta și unul de 144Hz. Îl vreți și pentru că oferă un hardware de ultimă generație, indiferent de alegere veți avea o placă video RTX, adică se pot activa setările de Ray Tracing (scene mai realiste).

ASUS ROG Strix SCAR 15 G532LW impresionează la toate capitolele și conectivitatea e excelentă ținând cont de dimensiunile sale. Sistemul de răcire se folosește de metal lichid și este oferit un software numit ROG Armoury Crate care influențează toți parametrii laptopului pentru a obține rezultatele dorite.

Te-ar mai putea interesa