Asus ROG Strix Scar 15 G532LV, laptop de gaming cu ecran 240Hz

Modelul din imaginea de jos se numește Asus ROG Strix Scar 15 G532LV și vine în câteva configurații aproape identice. Diferențele le observ la memoria RAM și la spațiul de stocare, iar voi puteți alege fie cel cel ieftin dintre ele, fie cel mai scump. Designul e unul modern și compact, iar luminile RGB nu lipsesc de pe acesta. Marginile ecranului au scăzut semnificativ, astfel că imaginea e în centrul atenției.

Chiar dacă e atât de scump, veți observa că e la fel de performant ca un PC de gaming (cu mici limitări). Bineînțeles, discutăm de două bugete difere însă dacă e să luăm în calcul și un monitor pentru acel PC, lucrurile nu mai stau atât de diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

O generație mai nouă de componente aduce un plus de performanță și chiar dacă e vorba de un laptop, avem un procesor cu 8 nuclee și o memorie de 3200 MHz. Chiar dacă hardware-ul e în centrul atenției, nu trebuie neglijate anumite aspecte – design și ecran. Laptopul arată bine și îmi place că ecranul e poziționat puțin mai sus și s-a renunțat la tastatura numerică pentru a centra tastatura și un gamer nu prea are nevoie de ea.

Vedem tehnologia WiFi ax pe acesta și e necesar un router wireless compatibil și un abonament la internet potrivit pentru aceasta (Gigabit).

Păreri pro și contra

E prezent cel mai nou și avansat procesor Intel Core i7 , adică e acel Octa Core din seria Comet Lake. Chiar dacă pare a fi portabil din poze, ei bine, are o greutate de 2.57 kilograme. E oarecum normal pentru un laptop de gaming atât de avansat să vine cu o construcție solidă. Sunt numeroase caracteristici speciale care nu le veți vedea pe laptopuri simple și care le consider foarte utile. Jocurile rulează foarte bine pe acest hardware și se mai pot face îmbunătățiri dacă se dorește un spațiu de stocare diferit sau memorie RAM de 16GB/32GB.

Asus G532LV e un model care impresionează la multe capitole – sistem de răcire, design – iluminare RGB, performanțe, conectivitate, calitate și funcționalitate.

Lasă un comentariu