Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG Strix Hero II GL504GM-ES057, laptop cu display 144Hz

Sunt numeroase serii Republic of Gamers, însă sunt diferențe vizibile la capitolul design și dotări. Asus RoG Strix Hero II GL504GM-ES057 are o denumire ceva mai specială pentru că e mult diferit față de restul și se văd numeroasele. Costă mai mult pentru că are un ecran nou cu margini înguste și un procesor chiar impresionant pentru că are 6 nuclee. Acest procesor e prezent doar pe laptopuri de gaming, iar pe cele office/multimedia vedem doar varianta cu 4 nuclee.

Chiar dacă dimensiunile au scăzut, performanțele au rămas aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componentele sale sunt destul de noi și noul i7-8750H e destul de apreciat de gameri. Chiar dacă palca video Intel nu e atât de impresionantă pentru jocuri sau conținut video de calitate, veți avea la dispoziție și una dedicată. Comutarea se face automat pe GTX 1060 6GB când rulați conținut video și se poate seta pe implicit.

Are cel mai bun ecran de pe piață pentru a rula jocuri și difuzoare foarte bune pentru a asculta muzică (7W). Bineînțeles, nu oferă bass ca un subwoofer, dar poate preferați să folosiți căști pentru a nu deranja pe cei din jur. Sunt prezente pe lateral cele mai bune porturi USB și chiar un DisplayPort dacă vreți să conectați un monitor profesional.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru care l-ați alege: iluminare RGB Aura, ecran IPS 144 Hz, două tipuri de medii de stocare, performanțe în jocuri bune, dimensiuni reduse. Sunt laptopuri cu hardware similar la prețuri mai atractive, dar nu veți avea anumite caracteristici speciale. Oricum, trebui luat în considerare că imaginea e foarte clară indiferent de jocul care-l veți rula și în jocurile competitive veți obține rezultatele dorite. Autonomia nu e ceam ai mare la laptopurile create pentru sarcini mai grele – jocuri, dar e satisfăcătoare.

Asus GL504GM-ES057 nu e pentru oricine, dar cred că sunt mulți care și-ar dori un model din această serie nouă. Nu prea înțeleg de ce nu se pune 16GB direct pe laptop, pentru că memorie va funcționa mai bine în Dual Channel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu