Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ROG Strix Hero Edition GL503GE-EN027, laptop de jocuri cu i7-8750H

Asus ROG Strix Hero Edition GL503GE-EN027 vine să te ajute în cazul în care te interesează ceva de jocuri. Acest notebook PC e doar de gaming, iar asta se datorează ecranului cât și componentelor din dotare.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Nu e deloc mult având în vedere că are un ecran rapid și componente de generație nouă.


Păreri pro și contra

Modelul Asus GL503GE-EN027 e un laptop cu procesor six core i7-8750H care vine să înlocuiască pe i7-7700HQ. Are performanțe cu 25 procente mai bune (chiar și decât i5-8300H), iar din această cauză ar trebui să fie alegerea dvs.
Placa video e una clasică (e întâlnită pe mai toate laptopurile de jocuri), fiind vorba despre GTX 1050 Ti cu 4GB memorie RAM. Pentru ca acesta să nu consume mult curent e dotat și cu o placă video suplimentară numită Intel UHD 630 și e integrată în procesor.
Ecranul este unul super cu rezoluție 1080p, strat antiglare și toate caracteristicile necesare pentru ca imaginea să fie afișată cât mai repede (3ms și 120Hz).
Având 16GB memorie RAM eu zic că e mai mult decât suficient, iar stocarea e reprezentată de un SSD de 128 și de un hard de 1TB (la 7200 rotații).
La capitolul conectivitate acest laptop dispune de Mini DisplayPort, 3 USB-uri, HDMI, wireless ac 2×2 și Gigabit LAN. Să nu mai zic de bluetooth 5.0 care se va dovedi util dacă vreți să conectați un mouse bluetooth sau ceva de genul.
Tastatura e una super de tip iluminată RGB. La aceste laptopuri îmi place foarte mult tastatura.

Sunt și lucruri care nu îmi plac, iar unul ar fi că ecranul nu e unul nono edge, adică cu ramă subțire.

Dacă vreți un desktop replacement care să se preteze la jocuri atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pe lângă faptul că e foarte performant are și o construcție foarte rigidă așa încât totul să facă față chiar și celui mai neîndemânatic utilizator.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu