Asus RoG Strix GL553VD-FY027, laptop pentru jocuri cu GTX 1050

Laptopul Asus RoG Strix GL553VD-FY027 face parte dintr-o serie Republic of Gamers destul de interesantă, adică e destul de accesibilă. În general prețurile sunt justificate de configurațiile lor și procesorul e cea mai scumpă componentă, urmată de placa video dedicată. Laptopurile concepute pentru sarcini grele au un sistem de răcire destul de bun. Arată foarte bine și tastatura e iluminată foarte bine pentru a vă putea juca în orice condiții.

Arată diferit față de alte serii RoG, dar portabilitatea e un punct forte al subseriei Strix. Pot spune că se adresează celor cu un buget puțin mai limitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are cel mai bun Core i7 Kaby Lake de pe piață, dar vor fi și versiuni mai bune în viitor, dar diferențele vor fi destul de mici. Chiar dacă orice procesor are o placă video integrată, tot e nevoie de o placă video mai performantă care va reduce durata de viața a laptopului. Bineînțeles, comutarea se va face imediat când veți rula un joc sau un film, deci în mod economic autonomia va fi bună.

Ecranul nu este unul clasic cu imagine HD, ci unul FullHD cu iluminare LED. Acesta poate fi folosit pentru a viziona filmele preferate sau optați să conectați un televizor. Laptopul suportă până la 32GB RAM, dar nu cred că e nevoie de mai mult de 16GB. Hardul său nu e unul oarecare ci unul de 7200 RPM, deci e destul de bun.

Păreri pro și contra

Are dotări foarte bune și chiar nu avea nevoie de unitate DVD, mai bine să punea un SSD în locul său. Îmi place cum arată atât la exterior cât și la interior, doar că nu-l veți lua pentru cum arată, ci pentru performanțele oferite. nu Orice laptop are o astfel de construcție și nu are sens să se pună astfel de componente pe laptopuri clasice sau ultraportabile.

Asus RoG Strix GL553VD-FY027 merită încercat dar cele cu GTX 1050 Ti sunt și mai bune, adică placa video e cu 25% mai bună. Sincer, nu știu ce jocuri vreți să încercați pe viitorul laptop, dar acesta mi se pare destul de bun.

Te-ar mai putea interesa