Asus RoG Strix GL504GM-ES300, laptop cu SSD M.2 512GB

Laptopul de gaming Asus GL504GM-ES300 face parte dintr-o serie modernă însă nu veți găsi variante de 17 inci. Chiar mi-aș dori să văd un astfel design și pe un laptop mai mare. Greutatea sa nu a scăzut dacă a devenit mai compact, dar nici nu cred că trebuie să fie mai portabil pentru că e construit pentru a fi performant. Cu alte cuvinte, va fi folosit doar pe birou, iar voi trebuie să alegeți doar un mouse bun pentru el. Dacă vi se pare cam mic ecranul, se poate monta un televizor în spatele său pe perete și în conectați la acesta.

E mai compact decât restul pentru că ecranul are un raport mai bun față de carcasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lăsând la o parte performanțele sale, vedem un sistem audio nou care oferă o sonorizare bună. Nu poate înlocui un sistem audio cu boxe și subwoofer, dar impresionează la capitolul calitate. Poate că nu are un ecran mare ca un monitor, dar poate fi comparat cu unul deoarece are panou IPS și o rată de refresh mare.

Prețul e ușor cam piperat pentru o placă video ca GTX 1060, dar veți beneficia de dotări ceva mai diferite și care nu le vedeți pe orice laptop.

Păreri pro și contra

Ecranul e foarte important atunci când vă jucați jocuri competitive, astfel imaginea rămâne clară indiferent cât de rapid se mișcă personajul sau obiectele. Iluminare RGB e interesantă la un astfel de laptop și o puteți personaliza în funcție de culoarea preferată și nu toate seriile au această funcție. Pe această serie găsim cel mai mare SSD de tip M.2 și aceste medii de stocare sunt cele mai rapide, motiv pentru care și costă destul de mult. Chiar și hard discul e unul performant și îl recomand pasionați de jocuri, în caz că nu veți alege acest laptop pentru că e hibrid.

Asus RoG Strix GL504GM-ES300 nu are ieșiri video prin spate cum am văzut la alte laptopuri și nici nu cred că se putea pentru că e mai mic decât altele.

Te-ar mai putea interesa