Asus RoG Strix GL503VS-EI068, laptop cu GTX 1070 8GB

Laptopul Asus RoG Strix GL503VS-EI068 e un model de luat în calcul deoarece desktopurile pentru gaming au devenit destul de scumpe și mă refer la plăcile video (chiar și RAMi). Motiv pentru care mulți utilizatori optează pentru soluții mobile, care arată destul de bine după cum se vede din poza de jos sau din clipul final (e un alt model al seriei). Nu are nevoie de boxe suplimentare pentru că difuzoarele incorporate sunt suficiente de performante, eventual puteți conecta niște căști dacă jucați un shooter. Bineînțeles, puteți folosi un mouse cu DPI generos pentru un plus de precizie.

Poate că nu vi-l permiteți, de aceea există variante cu GTX 1050 sau GTX 1060, Ti sau non Ti. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele sunt destul de performante chiar dacă sunt variante mobile și de cele mai multe ori, configurațiile sunt echilibrate. Plăcile video fac diferența când vine vorba de gaming, iar în acest caz e vorba de GTX 1070 de 8GB. Deci nu discutăm de o variante chiar ieftină și poate rula multe titluri la detalii medii spre maxime.

Un laptop cu GTX 1080 e o investiție prea mare și nu cred că are sens că doar nu veți juca la rezoluție 4K. Dacă scoateți peste 60fps-uri e de ajuns sau poate că vă place să fie chiar mai fluid. Noile laptopuri au doar două sloturi pentru RAM deoarece au apărut plăcuțe chiar și de 16GB.

Păreri pro și contra

E dotat cu un ecran foarte bun chiar dacă e de numai 15.6 inci, are o construcție ușoară, tehnologie WiFi ac 2×2, tastatură iluminată Aura RBG cu mai multe moduri, ieșire mini DisplayPort pentru monitor cu G-Sync, multe porturi USB și altele.

Asus GL503VS-EI068 e una dintre cele mai bune soluții mobile pentru gaming oferite de acest brand. Varianta din clipul de jos are GTX 1050 4GB, dar ceva mai multă memorie ram (16GB). Un laptop de gaming se mișcă mai bine cu o memorie RAM generoasă, motiv pentru care merită să face ți un upgrade pe viitor care nu costă mult (componentele pentru laptopuri sunt mai accesibile).

Te-ar mai putea interesa