Asus RoG Strix GL503VM-GZ152T, notebook cu GTX 1060

Asus RoG Strix GL503VM-GZ152T este laptopul perfect pentru jocuri sau sarcini solicitante pentru că e dotat cu procesor i7 quad core și placă video GTX 1060. Această placă video are triplul memoriei unui GTX 1050 și de aici avem performanțele superioare.

Nu costă deloc mult având un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are hardware la zi. Acest hardware va face față oricărei sarcini.


Avantaje

Procesorul din dotare e unul i7-7700HQ cu 4 nuclee, iar pentru procesarea video dispune de o placă video GTX 1060 cu 6GB memorie video tip GDDR5.
Pentru ca sarcinile să ruleze fluent are și 8GB memorie RAM tip DDR4 care e memoria sistemului.
Dacă tot am precizat despre memorie trebuie spus că are și memorie internă (spațiu de stocare) de 1TB. Acesta e de tip HDD cu 5400 rotații pe minut.
Dispune de o multitudine de porturi USB (3 USB 3.0), Mini DisplayPort și altele.
Conectarea la net a acestui laptop se poate face prin LAN Gigabit sau a wireless dual band. Cea mai facilă conectare a dispozitivului e fără fir, însă cea mai stabilă e prin fir.
Tastatura e una specială pentru jocuri, fiind vorba despre una rezistentă și cu iluminare.
Display-ul (ecranul) acestui notebook PC e unul deosebit de avansat deoarece are o rezoluție 1920×1080 pixeli și panel care oferă unghiuri de vizualizare extrem de bune. E vorba despre un panel IPS precum pe monitoarele și televizoarele premium.

Dezavantaje

Nu dispune de unitate optică, acest lucru fiind unul util pentru instalarea unor aplicații ori a altui sistem de operare. Din moment ce vine cu Windows 10 nu e nevoie să instalați altceva.
Portabilitatea nu e cea mai bună cu o greutate de 2,3 kilograme și o baterie care ține vreo 4 ore, maxim.

Verdict

Un laptop precum acest Asus GL503VM-GZ152T e pentru cei interesați fie de un laptop puternic la jocuri ori care să facă față oricărei sarcini… indiferent cât de solicitantă ar fi.

Te-ar mai putea interesa