ASUS ROG Strix GL10CS, desktop pentru jocuri cu Aura Sync

ASUS ROG Strix GL10CS e prezent în mai multe configurații și puteți alege pe cea care vi se potrivește sau care v-o permiteți. Sunt diferențe semnificative între ele deoarece scorul de performanță e semnificativ mai mare pe cel cu Core i7 și RTX 2060. Voi decideți care merită mai mult șie necesar un monitor de gaming cu rată de refresh bună sau poate sunteți mulțumiți să fie de cel puțin 24 inci. Perifericele incluse nu sunt cele mai grozave, dar depinde și de așteptările voastre.

Îmi plac carcasele cu iluminare specială și acea linie din față poate fi sincronizată cu periferice compatibile, iar producătorul oferă un software în acest sens. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele prezente sunt de la Intel și e vorba de seria Coffee Lake care e foarte apreciată de pasionații de jocuri. Cu siguranță, placa video e la fel de importantă și voi puteți opta pentru una dintre variantele oferite – GTX 1060 de 3GB sau de 6GB. Observ că laptopurile și desktopurile nu prea mai vin cu hard disc deoarece SSD-urile sunt mult superioare și plăcile de bază noi suportă SSD M.2 care se instalează foarte ușor. Nu este preinstalat sistemul de operare pentru a fi mai accesibil, iar voi trebuie să-l instalați ulterior și poate că și aveți Windows 10 cu licență.

Păreri pro și contra

Desktopul de are un design plăcut însă la unele partea laterală e transparentă pentru a vedea mai bine interiorul. Modelul ASUS ROG Strix GL10CS reprezintă o soluție foarte bună, însă trebuie ales și un monitor potrivit. Se poate alege cel recomandat și chiar un sistem audio 5.1 pentru o experiență unică. Sistemul suportă și sistem audio 7.1 pentru un sunet audio de calitate home theater. Laptopurile sunt o soluție ceva mai simplă pentru că nu necesită multe periferice dar nu pot fi upgrade ca și desktopurile și sistemul de răcire nu e chiar atât de eficient când vreți să vă jucați foarte multe ore pe zi.

E perfect pentru cei care nu vor sau nu se pricep să asambleze un PC pe componente, iar aici avem un echilibru bun între componente.

Te-ar mai putea interesa