Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG Strix G531GU, model Strix cu i7-9750H şi GTX 1660Ti

Asus Rog Strix G531GU e un laptop puternic pentru sarcini solicitante şi pentru jocuri. În diverse sarcini e ajutat de procesorul i7 six core şi placa video GTX 1660 Titanium. Modelul acesta G531GU-AL110 reprezintă o evoluţie a laptopului de jocuri fiind dotat doar cu cele mai importante componente, renunţându-se la unitate optică şi webcam.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat modern şu uşor de utilizat. Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul modern şi că are multe lumini aşa încât să vedeţi bine tastatura cât şi laptopul.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus G531GU e dotat cu procesor i7-9750H de tip six core. Acesta e cel mai puternic procesor de laptop şi cel mai nou.
În sarcini solicitante dpdv video se foloseşte de cipul grfic GTX 1660 Ti care e echipat cu 6GB memorie RAM. Memoria sistemului fiind de 8GB.
Pentru stocare acest laptop se foloseşte de un SSD de 256GB montat pe M2. E o capacitate suficientă, iar dacă vreţi mai mult puteţi ataşa un hard extern.
Ecranul acestui laptop e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, panel IPS şi strat anti-glare. Un lucru deosebit e faptul că are refresh la 120 Hz. Asta presupune că imaginile sunt afişate mai rapid, lucru util în jocuri competitive.
La capitolul conectivitate acest model are 4 porturi USB, LAN Gigabit, wireless ac 2×2 şi bluetooth 5.
Nu stă rău nici pe partea de portabilitate cu o greutate de 2,4kg şi o bateria care ţine 4-5 ore… în funcţie de cum şi la ce îl folosiţi.
La prima vedere am fi tentaţi să spunem că laptopul nu are numpad, dar acesta e integrat în touchpad. E un lucru ingenios care ne ajută ă avem taste mai mari.

Acest model e unul modern pentru persoanele care nu au prea mult spaţiu pe birou, dar vor o soluţie puternică la jocuri, editări video ori alte sarcini. Există alternative de la alte branduri care probabil vor f icu 200-300 lei mai ieftine, dar acesta are o răcire foarte bună şi multă tehnologie utilă.