ASUS ROG Strix G17 G712LU, laptop de gaming albastru

ASUS G712LU e un model disponibil chiar și pe culoarea Glacier Blue când cele mai multe modele sunt pe negru. E diferit și e vorba de o serie destul de avansată, astfel că e destul de scumpă. Veți avea un hardware interesant în acest buget și trebuie să apreciați faptul că e foarte compact. Poate că din imagine pare a fi unul de 15 inci, ei bine, are un ecran mult mai mare și cred că veți aprecia că mult designul. Arată mult mai bine în realitate și nu sunt multe laptopuri ca acesta.

Un laptop atât de compact poate avea un hardware foarte avansat, astfel încât să poată rula jocuri la detalii destul de mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu un ecran de 120 Hz și panel IPS, chiar nu veți simțiți nevoia conectării unui alt ecran (TV sau monitor), dar puteți face multitasking oricând cu orice aplicație. Dacă v-ați săturat de laptopuri de culoare neagră, atunci trebuie să faceți o schimbare. Modelul de sus reprezintă o soluție foarte bună, doar că nu oricine și-l permite. Laptopul are numai Free DOS, motiv pentru care trebuie șters și instalat Windows 10 de pe un stick. Noile modele nu mai prezintă unitate optică, deci trebuie să alegeți stickuri care sunt compacte și rapide.

Păreri pro și contra

Doar pe astfel de serii vom vedea caracteristici speciale interesante, dar și porturi de ultimă generație. E prezent unul dintre cele mai performante SSD-uri și nu e nevoie să fie foarte mare pentru că nu veți stoca date filme, muzică și poze pe un SSD. Procesorul i7-10750H reprezintă cea mai bună soluție de gaming datorită specificațiilor sale, care împreună cu placa video GTX 1660Ti va rula jocuri la detalii excelente. Memoria RAM chiar e generoasă și nu e nevoie să o îmbunătățiți, 16GB e de ajuns pentru cele mai mule jocuri.

ASUS ROG Strix G17 G712LU are un sistem audio destul de performant – 8.4 W, și e compus din 4 difuzoare. Un laptop nou are tehnologie WiFi ax pentru a spune adio cablului de rețea însă și routerul trebuie să fie compatibil și în apropiere.

Te-ar mai putea interesa