ASUS ROG Strix G15 G512LI, laptop compact cu GTX 1650 Ti

Din imagini nici nu pare să aibă un ecran de 15.6 inci, deoarece are margini subțiri. Laptopul are un nume ceva mai lung și e destul de ușor de reținut – ASUS ROG Strix G15 G512LI. E evident că se adresează celor care vor să încerce jocuri iar hardware-ul e ceva mai special decât la alte serii, dar și designul e unul atrăgător. Laptopul e foarte bine iluminat, astfel că e vizibil indiferent de luminozitatea din cameră. Nu mă refer la tastatură ci la partea de jos a laptopului, mai că nici nu trebuie prea multe lumini în jurul său.

Sunt și alte serii de gaming de la acest producător care merită studiate doar că designul e diferit. Prețurile sunt destul de piperate dar trebuie să luați în considerare faptul că veți avea un gadget performant și portabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de operare Free DOS nu e o soluție, de aceea trebuie să instalați Windows 10 care va evidenția mai bine performanțele decât Linux, de exemplu. Se poate face cu ajutorul unui stick pentru că unitate optică nu mai este introdusă pe noile laptopuri indiferent de mărime. Vedem configurații noi Intel Comet Lake varianta de gaming și placa video care poate fi folosită la gaming este cea NVIDIA. O placă video dedicată e mult peste una integrată având memorie proprie și specificații mult superioare.

Păreri pro și contra

Consider că are suficientă memorie și spațiu de stocare pentru ce veți face pe el, iar pentru fișiere media se poate alege un hard extern. Sistemul are răcire este unul suficient de avansat și puteți juca liniștit jocuri timp de câteva ore. Tot mai multe laptopuri de gaming oferă un ecran cu rată de refresh mare, însă nu are sens pe variantele accesibile deoarece nu pot rula jocuri cu multe fps-uri. E instalată memorie cu frecvență similară cu cea care o găsim pe PC-uri – 3200 MHz.

Modelul ASUS G512LI are o placă video ca GTX 1650 Ti care oferă un scor de performanță acceptabil însă e diferită de varianta desktop. Componentele de laptopuri au un consum de energie mai redus, iar performanțele sunt conforme.

Te-ar mai putea interesa