Asus ROG Strix G G731GU, laptop cu procesor i7-9750H şi cip grafic GTX 1660Ti

Asus ROG Strix G G731GU model G731GU-H7158 e un laptop cu aspect special şi componente suficient de puternice pentru a face faţă oricărei sarcini. Portabilitatea sa e una decentă având în vedere că ecranul e de 17,3 inci… vorbim despre o greutate de circa 2,85 kg.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop avansat tehnologic, care corespunde unor standarde militare de rezistenţă şi care arată bine.


Păreri pro şi contra

Modelul Asus ROG Strix G G731GU-H7158 are un ecran de 17,3 inci al cărui panel e IPS, iar rata de refresh e de 120 Hz. Rezoluţia e una standard de 1920×1080 pixeli şi pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare.
Memoria RAM instalată e de 8GB, dar suportă 32GB (mai are un slot liber). Stocarea se realizează pe SSD tip M2 de 512 giga.
Stă bine pe partea de conectivitate deoarece are 3 USB-uri, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth.
Tastatura din dotare e una chiclet cu iluminare RGB, iar din această cauză acest lucru e un avantaj pe partea de ergonomie.
Procesorul i7-9750H e unul foarte performant întrucât are 6 nuclee şi cip grafic Intel HD. Acest cip funcţionează în sarcini care nu au nevoie de prea multă procesare video, iar în jocuri e utilizat cipul Nvidia.
Placa video cu memorie dedicată e GTX 1660 Ti (cu 6GB GDDR6) şi vine de la Nvidia. E o placă video foarte puternică şi mai mult decât suficientă. Aceasta nu suportă hardware Ray Tracing, dar s-ar putea să suporte software prin intermediul driverelor.
Din păcate nu vine cu sistem de operare Microsoft, dar puteţi instala Windows 10 de pe un stick USB bootabil.

Laptopul acesta e pentru persoanele pasionate de jocuri ori pentru cei interesaţi de ceva aspectiv. Poate fi utilizat şi pe post de desktop replacement deoarece o să vă ofere mai mult loc liber pe birou.
De adăugat ar fi faptul că nu vine cu webcam, dar i se poate pune. Nu înţeleg de ce au ales să nu mai pună webcam-uri e laptopurile G…

Te-ar mai putea interesa