Asus ROG New Zephyrus GX501GI-EI006T, laptop cu GTX 1080 8GB Max-Q

Asus ROG New Zephyrus GX501GI-EI006T e un laptop de gaming special și spun asta pentru că pentru o construcție atât de compactă are GTX 1080 8GB varianta Max-Q. Evident, nu s-a putut pune o placă video de PC pe un laptop deoarece nu e suficient loc și s-a ales o variantă cu un consum redus de energie. Tastele și touchpadul sunt poziționate diferit pentru o experiență mai plăcută și aveți tastatura numerică integrată în touchpad și devine vizibilă când o iluminați (există un buton dedicat care poate fi acționat). Air flow-ul e bun atunci când deschideți laptopul, pentru că se ridică puțin partea din spate.

Noua generație vine cu îmbunătățiri la capitolul construcție, dotări excelente și cu un hardware mai nou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și acesta vine cu popularul i7-8750H care e suficient de bun pentru un ecran 1080p, deci nu veți seta o rezoluție mai mare și detaliile pot fi setate la maxim cu o placa video GTX 1080. Aceasta e ceva mai bună de pe piață, dacă discutăm de soluții mobile și nu e necesar să faceți nici o îmbunătățire la configurație. Consider că 24GB RAM e deajuns pentru orice joc și un SSD de 512GB poate stoca toate jocurile și fișierele media preferate.

Păreri pro și contra

Are cele mai bune componente de pe piață într-o carcasă foarte compactă. Tastatura e una foarte bine iluminată și e plăcută indiferent de condițiile de luminozitate din jur pentru că e RGB (alegeți culoarea care vă convine mai mult). Poate că ecranul nu e mare cât cel al unui monitor, însă oferă caracteristici tehnice și speciale bune. Rata de refresh de 144Hz iasă în evidență cu un hardware avansat pentru că veți obține multe fps-uri în jocuri.

Modelul Asus ROG GX501GI-EI006T e echipat cu WiFi ac 2×2 și puteți spune adio cablului LAN, deoarece puteți obține aceeași viteză de transfer și pe wireless. Puteți conecta oricând un monitor 4K sau televizor 4K mare dacă folosiți un adaptor USB tip C la DisplayPort, deoarece avem un USB tip C cu ThunderBolt.

Te-ar mai putea interesa