Asus RoG GR8 II-T032Z, desktop de gaming compact

Desktopul Asus RoG GR8 II-T032Z e una dintre cele mai compacte variante care poate v-ar interesa. Poate v-ați și întrebat: laptop sau desktop? Ei bine, componentele de PC sunt mai performante și se poate observa din punctajul obținut. Ca și în cazul unui laptop, se pot înlocui anumite componentele (hard disc și memorie RAM). Alături de acesta așa alege un monitor multimedia sau unul de gaming, depinde de bugetul alocat. Oricum, designul acestei serii e modern și nu cred că poate fi neglijat.

Am pus poza de jos, dar și o prezentare la final pentru care vor să opteze pentru unul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele fac parte din generații recent lansate și sunt următoarele: Core i5-7400, Intel HD 630, 4GB DDR4 Dual Channel, GTX 1060 și SSD de 256GB. Nu e nevoie de un SSD de tip M.2 deoarece nu e chiar atât de compact și poate după o anumită perioadă vreți să-l schimbați cu altul sau cu un HDD.

Chiar dacă nu e foarte mare, are destul de multe porturi și e foarte important să fie diversificate. Placa video dedicată nu e chiar cea mai nouă dar acest desktop a fost conceput încât să nu consume foarte mult deoarece are o sursă de 230W. Are chiar și tehnologii wireless pentru a putea conecta periferice wireless sau chiar să vă conectați la internet.

Păreri pro și contra

În câteva jocuri e nevoie de mai multă memorie RAM pentru a le putea rula la detalii maxime, dar nu cred că vreți să o faceți cu acesta. În general, gadgeturile mai compacte sunt mai scumpe pentru au fost incorporate componente mai compacte care costă mai mult. Puteți construi un desktop pe componente mai bun dar nu va fi la fel de mic și „arătos”, ca și cel de sus.

Asus RoG GR8 II-T032Z poate rula destul de multe jocuri la detalii medii și poate fi de ajuns pentru un gamer care nu are prea multe pretenții. Pentru o experiență pe măsură, optați pentru un monitor cu G-Sync sau timp de răspuns de 1ms.

Te-ar mai putea interesa