Asus RoG GL753VE-GC024, laptop Gaming cu SSD și HDD

Laptopul Asus RoG GL753VE-GC024 e unul dintre puținele modele de Gaming cu ecran de 17.3 inci care sunt disponibile la un preț decent. Bineînțeles, variantele cu ecran de 15 inci sunt ceva mai accesibile dar nu vin cu suport pentru două medii de stocare – SSD M.2 și HDD. Mai trebuie să menționez că un ecran mai mare e mai apreciat, dar și componentele sunt mai avansate la variantele mari. Întreaga seria Republic of Gamers e împărțită pe mai multe subserii (în funcție de construcție, generație, performanțe), iar după cum ați și observat, Strix cu ecran de 15 inci e cea mai accesibilă.

Am pus poza de jos dar cred că acel clip de la final oferă mai multe detalii despre această serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e foarte important la orice gadget și la acesta e prezent cel mai avansat model – Core i7-7700HQ cu placă video integrată Intel. Chiar dacă are doar un slot liber pentru memorie RAM, puteți pune o plăcuță de 8GB sau de 16GB. Nu are nevoie de un SSD generos, că până la urmă pe le veți pune sistem de operare, aplicațiile și jocurile. Are cele mai utile porturi dar nu cred că veți conecta prea multe la acesta, eventual mouse-ul de gaming.

Hard discul e foarte bun pentru a stoca diverse fișiere media sau kituri pentru jocuri. Deci sunt câteva motive pentru care merită să alegeți un astfel de laptop.

Păreri pro și contra

Asus GL753VE-GC024 e un laptop care face față multor jocuri recent lansate dar devine util și pentru cei care folosesc programe profesionale. Nu e cel mai portabil laptop de 17.3 inci, dar nu cred că vă deranjează acest aspect că doar îl veți ține pe birou.

Pot spune că laptopurile acestui brand sunt destul de reușite dar anul acesta a avut o concurență ceva mai mare. Chiar și așa, Asus a reușit să atragă muli pasionați de jocuri și posesorii sunt foarte mulțumiți. Desktopurile sunt destul de scumpe când vin vorba de gaming, dar depinde și cum vreți să jucați jocuri (mă refer la detalii).

Te-ar mai putea interesa