Asus RoG GL753VD-GC027T, laptop gaming de 17 inci

Laptopurile de 17 inci nu sunt prea căutate deoarece sunt ceva mai grele decât cele de 15 inci și au un preț ceva mai mare. Laptopul Asus RoG GL753VD-GC027T este un model de gaming cu componente hardware foarte bune. Laptopurile nu mai au nevoie de 4 sloturi pentru memorie RAM deoarece există plăcuțe de 16GB și așa e mai rentabil pentru posesor. O plăcuță RAM de 16GB e mai accesibilă decât patru de 4GB sau două e 8GB. Configurația de jos nu mai are nevoie de nici un upgrade, poate că laptopul mai are nevoie de câteva periferice.

Nu înțeleg de ce au mai introdus unitatea DVD pe această serie și așa are Windows 10 preinstalat și porturi USB 3.0. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Pe laptopuri sunt prezente componente hardware diferite, dar cred că știți deja aceasta. Pe acesta găsiți un Core i7-7700HQ, memorie de 24GB, hard disc de 1TB și SSD de 128. Bineînțeles, palca video GTX 1050 e foarte importantă și aceasta e una destul de performantă. Varianta Ti e cu 25% mai perforamntă dar sunt și generații mai avansate decât aceasta dar care costă foarte mult.

Depinde și ce pretenții aveți, dar cred că veți fi mulțumiți de el. Ceva mai ieftin pot fi laptopurile fără Windows, dar și așa aveți nevoie de software licențiat.

Păreri pro și contra

Poate rula orice joc la rezoluție 1080p și detalii decente, dar nu veți putea pune detalii ultra chiar la orice joc. Chiar dacă greutatea de 3 kg pare a fi destul de mare, ei bine, trebuie să luați în calcul că e vorba de un molde creat pentru jocuri, adică are o construcție diferită. Chiar îmi place tastatura sa deoarece sunt evidențiate ceva mai bine butoanele WASD, iar aceasta poate fi iluminată în orice culoare – RGB.

Asus RoG GL753VD-GC027T e doar un exemplu bun că pot fi laptopuri care pot ține locul unui desktop, dar performanțele sunt limitate de consum. Acest gadget e conceput pentru a fi folosit chiar și cu baterie, doar că autonomia nu e atât de mare cu astfel de componente. Dacă vreți autonomie mare, optați pentru laptopuri subțiri cu procesoare de tip U.

Lasă un comentariu