Asus RoG GL753VD-GC027, laptop cu construcție de 17 inci

Varianta de 17 inci Asus RoG GL753VD-GC027 e cea mai bună alternativă la un PC deoarece oferă o imagine mare. E foarte importantă imaginea atunci când vă interesează conținutul 1080p și tot mai multe laptopuri au ecran FHD. Sunt jocuri care cer cel puțin 16GB de RAM, motiv pentru care laptopul de jos merită să fie luat în calcul sau alegeți altul și puneți ulterior memoria dorită. Memoria RAM e ceva mai accesibilă decât pentru desktopuri, dar e justificat de faptul că are o frecvență mai mică.

Se comportă destul de bine în jocuri datorită componentelor prezente pe acesta și e loc de mai bine pe partea de grafică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noile procesoare au 4 nuclee, mai puține cele Core i3, motiv pentru care astfel de laptopuri pot avea doar Core i5 și Core i7. Din câte am observat, cel mai des întâlnit procesor e Intel Core i7-7700HQ pentru că e și cel mai bun. Cele două sloturi de memorie sunt ocupate dar nici nu cred că veți avea nevoie de mai mult.

Placa video de pe acesta e varianta GTX 1050 de 4GB care e acceptabilă dacă nu jucați jocuri cu cerințe foarte mari. Pentru PUBG e de ajuns că oricum jocul se joacă la detalii mici, iar alte jocuri se folosesc mai mult de procesor.

Păreri pro și contra

Vine echipat cu 2 tipuri de medii de stocare diferite și tot mai multe laptopuri performante oferă această soluție. Pe hard disc se pun fișierele media, iar pe SSD se instalează jocurile și sistemul. Prețul e foarte atractiv cu Endless OS, dar laptopurile sunt construite pentru a rula Windows 10, altfel nu veți vedea adevăratele performanțe.

Asus RoG GL753VD-GC027 e dotat și cu ieșire DisplayPort în cazul în care vă gândiți să echipați un monitor suplimentar (cu G-Sync). Sunt și mule prezentări cu această serie, dacă nu l-ați văzut în realitate și chiar nu sunt diferențe majore între acesta și cel de 15 inci. Totuși, prețul joacă un rol destul de important când bugetul e limitat și eu prefer laptopuri cât mai mari pentru o experiență cât mai plăcută.

Te-ar mai putea interesa