Asus RoG GL753VD-GC025, laptop de jocuri cu i7 și GTX 1050

Asus RoG GL753VD-GC025 e un laptop de jocuri adresat celora interesați de un model care să arate bine și să aibă integrate componente de generație nouă. În acest fel e un veritabil desktop replacement care nu doar arată bine, ci care are și o portabilitate bună.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care vine cu procesor i7 Kaby Lake și placă video cu memorie dedicată de 4GB. E vorba de placa video GTX 1050 care-i des utilizată pe plăcile video de jocuri.


Avantaje

Cel mai important lucru într-un laptop de gaming e procesorul. În cazul acestuia e vorba despre procesorul i7-7700HQ cu patru nuclee. Acesta e cel mai rapid procesor mobil din generație Kaby Lake.
Pentru ca jocurile să ruleze fluent e nevoie de multă memorie de sistem (acest model are 16GB RAM) și memorie grafică (placa video are 4GB memorie… după cum am menționat mai sus).
Ecranul acestui model e unul de 17.3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu panel IPS. Acest tip de panel/panou face ca imaginile să se vadă bine din orice unghi te-ai uita la laptop.
Stocarea e mai mult decât ok cu spațiu de 1TB pe hard disc și cu un SSD de 128 giga.

Dezavantaje

Portabilitatea e una ok cu o greutate de 3 kilograme și o baterie care ține undeva la 3-4 ore. Dar, tot un e o autonomie demnă de invidiat în 2018.
Procesorul putea fi unul Coffee Lake… din câte am văzut acum îți fac apariția pe piață procesoarele din această generația a opta.

Concluzii

Asus GL753VD-GC025 e un laptop al anului 2018 din seria Rog și se adresează persoanelor interesate de un model de jocuri sau de tip desktop replacement.
Stabilitatea acestui model e una foarte bună, același lucru fiind valabil și pentru fiabilitate. În caz de ceva sunteți acoperiți de garanția de 2 ani (extensibilă la mai mult) care e una de tip Pick-up & return.

Lasă un comentariu