Asus RoG GL753VD-GC025, laptop de jocuri cu i7 și GTX 1050

Asus RoG GL753VD-GC025 e un laptop de jocuri adresat celora interesați de un model care să arate bine și să aibă integrate componente de generație nouă. În acest fel e un veritabil desktop replacement care nu doar arată bine, ci care are și o portabilitate bună.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un laptop care vine cu procesor i7 Kaby Lake și placă video cu memorie dedicată de 4GB. E vorba de placa video GTX 1050 care-i des utilizată pe plăcile video de jocuri.


Avantaje

Cel mai important lucru într-un laptop de gaming e procesorul. În cazul acestuia e vorba despre procesorul i7-7700HQ cu patru nuclee. Acesta e cel mai rapid procesor mobil din generație Kaby Lake.
Pentru ca jocurile să ruleze fluent e nevoie de multă memorie de sistem (acest model are 16GB RAM) și memorie grafică (placa video are 4GB memorie… după cum am menționat mai sus).
Ecranul acestui model e unul de 17.3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu panel IPS. Acest tip de panel/panou face ca imaginile să se vadă bine din orice unghi te-ai uita la laptop.
Stocarea e mai mult decât ok cu spațiu de 1TB pe hard disc și cu un SSD de 128 giga.

Dezavantaje

Portabilitatea e una ok cu o greutate de 3 kilograme și o baterie care ține undeva la 3-4 ore. Dar, tot un e o autonomie demnă de invidiat în 2018.
Procesorul putea fi unul Coffee Lake… din câte am văzut acum îți fac apariția pe piață procesoarele din această generația a opta.

Concluzii

Asus GL753VD-GC025 e un laptop al anului 2018 din seria Rog și se adresează persoanelor interesate de un model de jocuri sau de tip desktop replacement.
Stabilitatea acestui model e una foarte bună, același lucru fiind valabil și pentru fiabilitate. În caz de ceva sunteți acoperiți de garanția de 2 ani (extensibilă la mai mult) care e una de tip Pick-up & return.

Lasă un comentariu